22 Μαΐου, 2022
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
434 Views

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ!!!

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΣΕ ΥΓΙΗ ΖΩΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.

ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ.

Η νοοτροπία των αποστειρωμένων πόλεων που βάζει σε καλούπια τις ζωές των ανθρώπων και τους γεννάει φόβο, αδιαφορία και απομόνωση είναι και αυτή που ”καθαρίζει” τους δρόμους και τα πάρκα από τα αδέσποτα. Τα θυσιάζουν στο βωμό της αποστείρωσης και του καθωσπρεπισμού μιας πρότυπης πόλης.

Ακόμα και να μην θανατωθούν, για τα αδέσποτα το μέλλον εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Στα πλαίσια προγραμμάτων επιδότησης δίνονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την προστασία και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Τα λεφτά αυτά συνήθως δεν αξιοποιούνται για την ευημερία των ζώων, αλλά για την ευμάρεια κάποιων υμετέρων, με αποτέλεσμα να στοιβάζονται σε ακατάλληλα ”κυνοκομεία” που είναι συνήθως απλά μάντρες-φυλακές που μαζεύονται αδέσποτα και μαραζώνουν από τον εγκλεισμό.

Σύμφωνα με τη νοοτροπία αυτή, το κανονικό σκυλί είναι εκείνο που κυκλοφορεί με λουρί, εκείνο που είναι στειρωμένο, εκείνο που αν κάποιος πρέπει να ρίξει κατηγόριες γιατί τον ενοχλεί η αθώα του ύπαρξη είναι εκείνο που πρέπει να έχει αφεντικό να το κινεί, υπεύθυνο για τη ζωή του.

Όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν, ο ανθρωποκεντρικός τρόπος αντιμετώπισης των αδέσποτων που τα θέλει να μη γαβγίζουν, να μην αντιδρούν, έχει κατάληξη κοινή, να μην υπάρχουν!

Ένα πολύ καλό παράδειγμα είναι τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στη Ρουμανία και αφορούν τα αδέσποτα σκυλιά. Στην ιστορία της Ρουμανίας, υποτίθεται ότι άγρια αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και σκότωσαν ένα 4χρονο παιδί, στην πραγματικότητα όμως μετά από πιέσεις, δημοσιεύτηκε ότι το παιδί βιάστηκε και σκοτώθηκε από παιδόφιλο, ενώ οι συγγενείς του για να καλύψουν την πράξη του έριξαν το ”φταίξιμο” σε αδέσποτα σκυλιά.

Οπότε και με κοινοβουλευτική απόφαση ξεκίνησε η μαζική εξόντωση αδέσποτων που αιχμαλωτίζονται, και αν μέσα σε 14 ημέρες δεν αναζητούνται ή δεν υιοθετούνται, θανατώνονται, και ξεκίνησε λοιπόν ένα κυνήγι κεφαλών όπου όποιος θανάτωνε σκύλο θα του δινόταν 48 ευρώ ανά κεφάλι.

Στα σχέδια ήταν περίπου 65.000 αδέσποτα εντός της πόλης Βουκουρέστι. Εικόνες φρίκης ακολούθησαν μετά την απόφαση αυτή. Σκυλιά πιάνονταν με κάθε τρόπο, δολοφονούνταν με όπλα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκοτώσει, σκυλιά να σπαρταρούν μισοπεθαμένα, άλλα καμμένα, και άλλα να τα χτυπούν μέχρι θανάτου ακόμη και με κλωτσιές.

Παρ’όλ’αυτά, οι έντονες διαμαρτυρίες και πιέσεις στη Ρουμανία και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και η αποκάλυψη που βγήκε στο φώς ότι το παιδί σκοτώθηκε από ανθρώπινο χέρι, εξανάγκασαν στο να παγώσει ο νόμος για τις ”ευθανασίες”. Ο νόμος αυτός φαίνεται να έχει ξαναμπεί στα σχέδια παλαιότερα αλλά είχε για κάποιο λόγο σταματήσει η διαδικασία.

Είτε στη Ρουμανία, είτε στην Ελλαδα, είτε οπουδήποτε, είτε με νόμιμες, είτε με παράνομες διαδικασίες, τα κίνητρα παραμένουν το ίδιο σαδιστικά και αισχρά. Τι είδους διαστροφή οπλίζει τα χέρια των δολοφόνων? Στείρα ζωή-αποστειρωμένες πόλεις, σάπια κανονικότητα-καθαροί δρόμοι, καταπιεστική καθημερινότητα-νεκρά αδέσποτα!

Αν δεν έχουν τα αδέσποτα όπλα και φωνή για να παλέψουν για τις ζωές τους και την ελευθερία τους, έχουμε εμείς και είμαστε οργισμένοι με τους δολοφόνους τους!

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Για μια Ελλαδα χωρις αδεσποτα… Φολιαστε, ευθανατωστε, σκουπιστε, τα τελειωσατε….ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Freitag, 20. April 2018

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!