19 Απριλίου, 2024

Δεν θα κλεισουμε τα ματια στο κατ’ εξακολουθηση εγκλημα κατα των αδυναμων και των ζωων! Φολα στα μνημονια και το φασισμο!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
502 Views

Οι μαζικες εξοντωσεις αδεσποτων ζωων στην Ελλαδα δεν εχουν τελειωμο. Το φαινομενο αντι να μειωνεται, εντεινεται με ταχεις ρυθμους.

Τα νεκρά κορμακια των ανυπερασπιστων ζωων κειτονται διασπαρτα σε πολλα σημεία των πόλεων της χωρα μας από φόλες ανα εκατομβες.

Η τοποθέτηση φόλας σε όλες τις περιοχες, δείχνει ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης αδέσποτων ζώων, παρά για μεμονωμένη “απονενοημένη” ενέργεια.

Η ηθικη αυτουργος δεν ειναι αλλη απο της Ε.Ε., που χρηματοδοτει τις ενεργειες των κρατων-μελων της με επιδοτησεις εκατομμυριων ευρω, για να εξαλειψουν υποτειθεται τη λυσσα και αλλες ζωονοσους, πετωντας τους το μπαλακι για την εξολοθρευση του μεγαλυτερου μερους της αστικης, αλλα και της αγριας πανιδας, με φτηνους και ανηθικους τροπους. Εκτελεστες, το παρακρατος και τα εντεταλμενα τσιρακια του.

Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνες των δημιων-δημων είναι μεγάλες. Όπως μεγάλες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και των κυβερνήσεων διαχρονικά πάνω σε αυτό το θέμα.

Σε άλλες “πολιτισμενες” χώρες, η αρμονική συνύπαρξη με τα ζώα αποτελεί κοινή λογική, η φροντίδα και η διατροφή τους είναι συλλογική ευθύνη των αρχών και της κοινωνίας, η οδηγική συμπεριφορά επιβάλλει σεβασμό των ζωντανών εξίσου με τους πεζούς, οι πολίτες δεν αντιμετωπίζουν τα κατοικίδιά τους ως παιχνίδι που μετά από λίγο πετάνε στο δρόμο κ.ο.κ.

Πως ομως εφτασαν να εφαρμοζουν ολα τα παραπανω? Μειωνοντας το μεγαλυτερο μερος του αδεσποτου πληθυσμου και επιλεκτικα δεσποζομενων ζωων συντροφιας των χωρων τους, με ευθανασιες καθε μορφης.

Αυτό είναι και μια απόδειξη ότι οι άνθρωποι δεν “γεννιούνται” φιλόζωοι ή βάρβαροι, αλλά διαμορφώνονται ανάλογα από το σύστημα και τους ζωοφιλικους και “εκπαιδευτικούς” του μηχανισμούς.

Στην Ελλάδα αυτά θεωρούνται “πολυτέλειες” και ιδιαίτερα σήμερα στο βωμό της κρίσης, επιδεινώνονται οι συνθήκες διαβίωσης τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων, αλλά και η ίδια η βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.

Γιατί η ίδια η κυβέρνηση και το κράτος που κόβουν μισθούς και συντάξεις και διαλύουν το κοινωνικό κράτος, την Υγεία και την Παιδεία, είναι αυτοί που διαλύουν και τις υπηρεσίες φροντίδας των ζώων και δεν προσλαμβάνουν το απαραίτητο προσωπικό, παρόλο που οι ανάγκες της κοινωνίας είναι τεράστιες.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι η αύξηση των αδέσποτων ζώων είναι και αποτέλεσμα των μνημονίων που καθιστούν αδύνατη οικονομικά τη φροντίδα των οικόσιτων, όταν ο μισθός έχει φτάσει το επίδομα ανεργίας, σύνταξη μειώνεται δραματικά και η ανεργία των νέων πλησιάζει το 70%…

Η δουλειά που κάνουν οι εθελοντές και εθελόντριες είναι συγκινητική, αλλά δεν αρκεί για να καλύψει τα θέματα που γεννάει η αύξηση των αδέσποτων.

Η οργανωμένη προσπάθεια φροντίδας και στείρωσης των αδέσποτων, αποτελεί ξεκάθαρη υποχρέωση των Δήμων και της Πολιτείας και από αυτούς πρέπει να ζητήσουμε το λόγο.

Οι ίδιοι που μας επιβάλλουν τη λιτότητα φροντίζουν να καλλιεργούν τη βαρβαρότητα μέσα στην κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο, από το ρατσισμό , την ενίσχυση των φασιστικών συμμοριών, που λειτουργουν ακομα και μεσα στο φιλοζωικο κινημα, αμαυρωνοντας το, μέχρι τον κάθε είδους κανιβαλισμό.

Ο καπιταλισμός φροντίζει να εκτονώνει ο κάθε αδύναμος την οργή του στον ακόμα πιο αδύναμο, κι αυτό περιλαμβάνει τη στοχοποίηση των προσφύγων, των ομοφυλόφιλων, των γυναικών και άλλων αδύναμων κοινωνικών ομάδων, αλλά και των ζώων.

Αυτή είναι η εξήγηση για την αυξανόμενη βαρβαρότητα απέναντι στα ζώα. Αυτή είναι η βάση για την οποία παρατηρούνται καθημερινά φαινόμενα κακοποίησης ζώων.

Αντί να στραφεί κάποιος κόσμος απέναντι στους τραπεζίτες και το κεφάλαιο, χειραγωγείται συνειδητά από το σύστημα (πχ ΜΜΕ), ώστε να εκτονώνεται σαδιστικά και για τη “πλάκα” του στα αδέσποτα.

Ως εδώ λοιπόν! Φτάνει πια με τη βαρβαρότητα! Είναι παραμύθι ο ισχυρισμός ότι όποιοι είναι ενάντια στα αδέσποτα, το κάνουν γιατί δήθεν “ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των ανθρώπων”.

Η βία στα ζώα προϋποθέτει και βία στους ανθρώπους και οι δολοφόνοι των ζώων, είναι επίδοξοι κανίβαλοι συνανθρώπων τους.

Όποιος συνηθίζει τη βαρβαρότητα απέναντι στα ζώα, έχει και μειωμένα αντανακλαστικά να αντισταθεί στη βαρβαρότητα απέναντι στους ανθρώπους, όπως για παράδειγμα απέναντι στους πρόσφυγες που καθημερινά ξεβράζει το Αιγαίο, όπως απέναντι στους χιλιάδες αστέγους που καθημερινά κοιμούνται στα παγκάκια, όπως απέναντι στις μαζικές εξώσεις ντόπιων φτωχών, απέναντι σε όλους όσους ρίχνει συστηματικά στον Καιάδα η μνημονιακή πολιτική.

Αυτές οι “λύσεις” φασιστικής έμπνευσης πρέπει να μας βρουν μαζικά και αποφασιστικά απέναντι.

Η μαζικότητα της αντιδρασης των αγνων φιλοζωων, εναντια σε καθε εχθροζωικο εκτρωμα και η συμμετοχη τους σε καθε ενεργεια που θα πραγματοποιησει το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, με πρωταρχικο στοχο να μπει φρένο σε τέτοιου είδους δολοφονικές χιτλερικού τύπου “λύσεις”, οπως και η μετατροπη της κακοποιησης ζωου απο πλημμελημα σε κακουργημα, για την οποια υπαρχει ενεργο ψηφισμα, ειναι must, περισσοτερο απο ποτε.

Υπογραψτε εδω:

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/PROEDRO_TIS_VOYLISPROThYPOYRGO_TIS_ELLADASYPOYRGO_DIKAIOSYNIS_KAKOPOIISI_ZOOY_APO_PLIMMELIMA_SE_KAKOYRGIMA/

Είναι αναγκαίο να παλέψουμε απέναντι στα μνημόνια, τη φτώχεια, την ανεργία, να διεκδικήσουμε αυξήσεις δαπανών για το κοινωνικό κράτος (από τα δισεκατομμύρια που έβγαλαν οι Έλληνες καπιταλιστές τα τελευταία δυο χρόνια μέσα στην κρίση!) και μέσα σε αυτές τις δαπάνες να συμπεριληφθούν δαπάνες για τη φροντίδα των ζώων των πόλεών μας.

Γιατί μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά μαζί άνθρωποι και ζώα. Πρέπει να οργανωθούμε για να ρίξουμε “φόλα” δια της ψηφου μας και οχι μονο, στα μνημόνια, στους τραπεζίτες, τους κάθε λογής διεφθαρμενους καρεκλοκενταυρους, που λειτουργουν φασιστικα και ως κρατος εν’ κρατη, μολυνωντας τις τοπικες κοινωνιες. Αυτοι ειναι τα πραγματικα μιασματα. Οχι τα σκυλιά και τα γατιά της καθε πόλης.

Μεινετε σε εγρηγορση και συντονισμενοι στις οργανωμενες κινησεις που θα γινουν απο το ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ και συμμετεχετε ενεργα, βοηθωντας τους ακτιβιστες του να διεκπεραιωσουν οτι ειναι εφικτο, για να παρεμποδισουν τα σχεδια της εκαστοτε μνημονιακης κυβερνησης, που αποβλεπει στην δικη μας εξοντωση, αλλα και των λατρεμενων μας τετραποδων πλασματων του δρομου, οπως φυσικα και των κατοικιδιων μας.

Τα ζωα ειναι αυτα που μας εμειναν, για να μας θυμιζουν τον παραδεισο. Αυτοι ομως “αγαπουν” την κολαση και υπηρετουν τους σκοτεινους σκοπους της, στοχευοντας στην εξαθλιωση καθε ζωντανου οργανισμου.

Η οργη ολων των αγνων φιλοζωων, να γινει χειμαρρος και να τους πνιξει!!!

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!