3 Δεκεμβρίου, 2023
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
485 Views

[wpv-post-body][wpv-post-title][wpv-post-shortcode]ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ-ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.

ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ.

ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΤΙΕΤΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΕ, ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΠΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΒΙΑ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ???

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ”, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ “ΣΩΤΗΡΕΣ”.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ, ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!