25 Απριλίου, 2024

Ελλαδα: STOP στο Ολοκαυτωμα των Ζωων!!! Η λιστα του Σιντλερ με πρωταγωνιστες τα ελληνικα αδεσποτα

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
144 Views

Ο γενοκτονος και αντισυνταγματικος “ΑΡΓΟΣ” και το
σχέδιο εξόντωσης των αδέσποτων δια της ” πολιτισμένης ” μεθόδου της “νομιμης” ευθανασίας , που σε απλά ελληνικά σημαίνει δολοφονία υγιών εμβίων…

Μια συγχρονη γενοκτονια, για την οποια δεν μιλα κανεις και που ξεπερνα τα θυματα ολων των πολεμων, εκτελισσεται στη χωρα μας.

Η καταντια, η παρακμη, το τελμα του ανθρωπινου ειδους .

Οι Ναζι αφανιζαν απο προσωπου γης τους “εχθρους” τους ετσι και οι κυβερνησεις αντιγραφουν την τελικη λυση για τους τετραποδους”εχθρους” της Ελλαδας.

Το τραγικο ειναι οτι εκατομμυρια ζωα ειναι υγιη και γινεται εκτελεση τους εν’ ψυχρω. Μια εφευρεση που ανηκει αποκλειστικα στο ναζιστικο ειδος.

Ολοι οι δημ(ι)οι στη χωρα μας, σε συνεργασίες που κάνουν με τις κρατικες ΜΚΟ βάζουν πλεον επιτακτικά το θέμα της ευθανασίας ως “λύση ” στην ύπαρξη των αδέσποτων ζώων, που φυλακιζονται μονιμα στα ναζιστικα στρατοπεδα συγκεντρωσης Νταχαου και Αουσβιτς. Εαν δεν υιοθετηθουν σε λιγες μερες τα στελνουν στα θυμαρακια, αφου προηγουνται τα δηθεν “επιθετικα”, τα καλαζαροπληκτα, τα υπεργηρα και τα αναπηρα.

Απροκάλυπτα, ανερυθρίαστα και δημόσια ζητουν να δολοφονούνται υγιή ζώα , όπως συμβαίνει κατά δήλωσεις τους σε πολλές “πολιτισμενες” χώρες με “υψηλό επίπεδο ζωα-φιλίας”.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ χρόνια τώρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις αρμόδιες κρατικές αρχές και φορεις , οτι με την αδιαφορία τους και την πλήρη έλλειψη πολιτικού σχεδιασμού για τον περιορισμό των αδεσποτων, οδηγούν την κατάσταση στα άκρα, αλλά αυτές σφυρίζουν κλέφτικα, γιατι ειναι ολοφανερο πλεον οτι εντελονται απο την Ε.Ε., η οποια επιβαλλει ζωομνημονια στην Ελλαδα, με αποτελεσμα οι ευθανασιες να ειναι πλεον επισημες, με τη βουλα του κρατους.

Σύσσωμη η φιλοζωική κοινότητα της χώρας μας , καταδικάζει για πολλοστη φορα τα σχέδια που εξυφαίνονται από την μνημονιακη κυβερνηση της Νεας Δικτατοριας, τους Δήμ(ι)ους, τις αρχες και τις κρατικες ΜΚΟ.

Εχουν εξαπολύσει ανεξελεγκτο πογκρόμ θανάτου κατά των αδεσποτων, γιατί εφεραν την κατασταση εκει που ηθελαν. Ηταν ολα προμελετημενα και προσχεδιασμενα.

Για το που μπορεί να φθάσει η ανθρώπινη αθλιότητα και εγκληματικότητα, η Φιλοζωικη Κοινότητα παρακολουθεί το μεγαλυτερο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, φασιστικής έμπνευσης, της πρόσφατης ιστορίας.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν αφορά μονο τους συνανθρωπους μας, αλλά τους βιολογικούς μας εταίρους σε αυτη τη χωρα, τα ζώα.

Χιλιάδες αθώα έμβια στην Ελλαδα της ναζιστικης Ε.Ε. βρισκουν άδικα, χωρίς κανένα λόγο τον θάνατο και ιδίως χωρίς να ευθύνονται, μετά την κατάπτυστη απόφαση της Ελληνικης Β(ο)υλής να περασει μειοψηφικα απο το κυβερνων κομμα το οργουελικο νομοσχεδιο “ΑΡΓΟΣ”.

Οι χιλιάδες των Ελλήνων Φιλοζωων πολιτών δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους για το έγκλημα αυτό κατά της ίδιας της ζωής και απαιτούν όχι μόνο την ακυρωση του βάρβαρου αυτου μορφωματος, αλλά και την τιμωρία των υπευθύνων.

Ζητούν από τα Ανωτατα Δικαστηρια της Ελλαδας και της Χαγης να καταδικάσουν την Ελλαδα της οπισθοδρόμησης και του θανάτου για τη γενοκτονια των ζωων της.

Ζητουμε απο τους παντες που αγαπουν πραγματικα ΟΛΑ τα ζωα, να καταδικάσουν απερίφραστα το πρωτοφανές αυτό έγκλημα της μαζικής σφαγής τους.

Υποχρεούται η Ελλαδα, και η κάθε Ελλαδα, να ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές και τα πρωτοκολλα ευζωιας, για την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων, αντί της ανατριχιαστικής αυτής πράξης στην οποία προέβη.

Οι Ναζι εχουν κανει στον ανθρωπο ακριβως οτι γινεται με τα ζωα συντροφιας, παραγωγικα κλπ…

Οι παρατρεχαμενοι, τα τσιρακια τους, τα μαζευουν, τα στριμωχνουν μεσα σε φορτηγα, τα μεταφερουν στα στρατοπεδα θανατου, τα σκοτωνουν και τα εκμεταλλευονται με καθε τροπο.

Δεν ειναι ασεβεια προς τους ανθρωπους που υπεφεραν στο ολοκαυτωμα, το να συγκρινουμε την εκμεταλλευση των ζωων, με τα στρατοπεδα θανατου των Ναζι.

Το αντιθετο… Δεν σεβομαστε τα ζωα, οταν αποτυγχανουμε να δουμε την ομοιοτητα στις πραξεις των γενοκτονων τους προς αυτα τα πλασματα.

Εαν δεν μπορουμε να δεχτουμε τον παραλληλισμο, εθελοτυφλουμε στην ιστορια της δουλειας, της βαρβαροτητας και των διακρισεων απο εμας τους ανθρωπους, εναντια στο ιδιο μας το ειδος και εναντιον αλλων ζωων.

Ο σεβασμος στις ζωες αλλων ειδων και η μεταχειριση τους, οπως θα θελαμε να μας μεταχειριζονται, αν ημασταν στη θεση τους, εξευγενιζει εμας τους ιδιους και δεν υποβαθμιζει καποιον.

Η ιδια νοοτροπια που εκανε το Ολοκαυτωμα δυνατο, οτι μπορουμε να κανουμε ο,τι θελουμε σε εκεινους που αποφασιζουμε οτι ειναι “διαφορετικοι, η κατωτεροι”, ειναι αυτο που μας επιτρεπει να κανουμε φρικαλεοτητες εναντιον των ζωων καθε μερα…

Το γεγονος ειναι, οτι ΟΛΑ τα ζωα αισθανονται πονο, φοβο και μοναξια, μεσα στα σκοτεινα κελια τους.

Ζηταμε απο του ανθρωπους να αναγνωρισουν αυτο που περασαν οι Εβραιοι και αλλοι λαοι στο Ολοκαυτωμα. Ειναι αυτο που περνουν τα ζωα καθε ειδους, καθε μερα στα ναζιστικα κολαστηρια, περιμενοντας μοιραια την τελευταια βολτα, πριν την ευθανασια τους…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!