26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
301 Views

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΤΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (η απολογία των 10 ωρών)

1. «εξιστορούσε στους δικαστές την «ομορφιά», την «ευτυχία» και την «αγάπη» που βίωνε ο ίδιος και το θύμα»:Οι ναρκισσιστές έχουν ως βασική λειτουργια την ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΗ ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗ και πριν διαλέξουν θύμα, προβάλουν σε αυτό εικόνες τελειας αγάπης/μεγαλείου και ευτυχίας/ομορφιάς. Αλλιως δεν έχει ενδιαφέρον για αυτούς.

2. «Μετά από όλα όσα είπαμε σήμερα, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να πω στον εαυτό μου, ούτε στη Καρολάιν, ούτε στη Λυδία, ούτε σε κανένα» Αφου μιλησε 10 ωρες ασταματητα, ειπε πως δεν εχει να πει κατι, εννοωντας πως αυτη η ψευτοταπεινοφροσυνη θα τον αναδείξει ως μεταμελημένο. Λέει πως δεν εχει να πει τιποτα επειδη ξερει πως αυτο θελουν να ακουσουν ολοι, το τιποτα. Για να προβάλουν σε αυτον αυτο που εκεινος δεν εχει. ΔΗΛΑΔΗ το συναισθημα τους. Χρησιμοποεί εντέχνως τα συναίσθηματα των άλλων για να μη φανεί ποσό άψυχος είναι αυτός.

3. «θέλω να ζητήσω και από την κορούλα μου και την πεθερά μου…» Επειδη μολις βγω απο τη φυλακη, το επομενο μου θυμα θα ειναι η κορη μου, αυτη θα ειναι η προεκταση του εαυτου μου αφου πλεον δεν ειναι εδω η Καρολαιν. Ειναι τα επομενα θηράματα. Ο ναρκισσιστης τους βλεπει ολους σαν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ.

4. «Εγώ τον εαυτό μου δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ» Ο ναρκισσιστικής δεν εχει εναν εαυτο, ειναι διασπασμένος εσωτερικά, αναγνωρίζει την υπαρξη του μονο ως λειτουργία. Εννοει πως δεν θα συγχωρησει το μυαλό του που τελικα ΔΕΝ διεπραξε το τελειο εγκλημα. Ειναι θυμωμένος-απορημένος με το μυαλό του που απετυχε στη σκηνοθεσία.

5. «Δεν υπάρχει λογική» Υπάρχει ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΚΗ στο ναρκισσιστη. Μονο με αυτήν λειτουργει. Εδω η λογική επιτάσσει να πει πως δεν υπαρχει λογική για να παραπέμψει ολους στο ακαταλόγιστο.

6. «Δεν προσπαθώ να περάσω την εικόνα του τέλειου συζύγου, αν ήμουν τέλειος δεν θα ήμουν εδώ και η Καρολάιν δεν θα είχε φύγει» Δεν μπορώ ΠΙΑ να περάσω αυτή την εικονα διοτι σκοτωσα πια την Καρολαιν, θα το ξαναπροσπαθησω οταν βγω απο τη φυλακη και βρω αλλη γυναίκα. Απλα δεν καταφερα το τέλειο εγκλημα ως συζυγοκτόνος. Κριμα.

7. «εκείνη η στιγμή τα έβγαλε εκτός ορίων» Φταίνε παντα ΟΛΑ/ΟΛΟΙ εκτός απο τον ναρκισσιστη. Η στιγμή, η Καρολάιν, ο σκύλος, ο άνεμος. ΟΛΑ.

8. «Η Καρολαιν, δεν είναι ένας άνθρωπος που τη βάζεις να κάνει κάτι, αν δεν το θέλει» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ- ΠΡΟΒΟΛΗ του ναρκισσιστη στο θυμα του.

9. Μιλησε για την Καρολαιν εκ παραδρομης λεει στον ΕΝΕΣΤΩΤΑ…ΓΙΑΤΙ; Επειδη στο μυαλό του ναρκισσιστη, το θυμα ειναι ζωντανο όσο ειναι ΧΡΗΣΙΜΟ και στην απολογια του είναι χρησιμη η Καρολαιν να την παρουσιάσει ως θυτη/ ως μία γυναικα ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΑ για το εγκλημα.

10. «Αυτό που συνέβη με τη Ρόξυ δεν είχε καμία προέκταση στη Καρολάιν» ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. Το σκοτωσε μονο γιατι τον εξυπηρετουσε στο σκηνοθετημένο εγκλημα των υποτιθεμενων ληστών για να τους παρουσιάσει κακους. Να κανει να φανει οτι εκεινος δεν θα μπορουσε να ειναι ο δολοφονος, αφου δεν θα ειχε κανενα νοημα να σκοτωσει ΚΑΙ το σκυλο του.

11. «Δεν εχω ακουμπησει ανθρωπο» δηλαδη μέχρι τωρα δεν ειχε χρειαστει να σκοτωσω κανεναν επειδη με απερριψε ή με ματαίωσε στο ναρκισσισμό μου. Ηταν η πρώτη μου φορά. Πρωτη γυναικα που παντρευτηκα. Ειμαι ο κλειστός ναρκισσιστης [covert narcissist] Και συνήθως όταν κακοποιώ κάποιον το κάνω κρυφά.

12. «Δεν ήταν ιδιοκτησία μου η Καρολάιν» ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΟΥ Η ΚΑΡΟΛΑΙΝ, τοσα ελικοπτερα και τοσα εξοδα επενδυσα να την κανω προέκταση του εαυτου μου και αυτη τελικά με πρόδωσε, προσπαθησε να γινει αυτονομη. Εγω την δημιουργησα! Πως απαρνείσαι εναν τετοιο καταπληκτικό δημιουργό; Ποια εισαι χωρις αυτον; Σου αξιζει να πεθάνεις!

13. «Το ότι υπήρχε μια σκέψη δεν σημαίνει ότι ήταν λογική.» Η Σκέψη διαφοροποιηθηκε απο τη λογική; Συνεπως θα πρεπει να ειχε σχιζοτυπική διαταραχη ή παρανοειδη κτλ…Ψυχώσεις και τα συναφή. Είχε;

14. «Μακαρι να μπορουσα να παρω τα αποτελέσματα πισω» Γιατι αν μπορούσα, θα το ειχα κανει πολύ καλύτερα, τωρα ομως εμαθα και την επομενη φορά που θα τολμήσει καποιος να με αμφισβητήσει ή να μου αντισταθεί, θα ξέρω να κρυφτω καλυτερα. Προφανως δεν θα σκοτωσω ξανα σκυλο. Κριμα τοσα χρονια φυλακη για ενα τετραποδο!

15. «Είναι ( ο εαυτός του) ενας ανθρωπος που δεν ηταν νηφάλιος…αποτέλεσμα μίας ημέρας…» Ο ναρκισσιστης θα αποδωσει ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ολες τις ευθυνες σε ολους /ολα εκτος απο αυτον. Η μοιρα, η μέρα…ΟΛΑ.

Η ναρκισσιστικη διαταραχή ειναι ΑΚΡΩΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΗ και ειδικα στο μυαλο και την ψυχή του θυματος. Διέπεται απο χειραγωγηση, κυριαρχία, στρεβλωση, ψεματα, λεκτικο χειρισμό και οπως βλέπουμε εδω…Μπορει να καταληξει σε ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. Ας αφυπνιστουμε ΟΛΟΙ. Καιρος πια η κοινωνία να μιλησει για το ναρκισσισμό.

Μπογιατζή Χριστίνα
Ψυχολόγος-Παιδοψυχολόγος
Λογοπαθολόγος
Υπ. Διδακτωρ ΕΚΠΑ (Θέμα: ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ)

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!