19 Απριλίου, 2024

Η πιο επικίνδυνη και αδίστακτη από ποτέ στα χρονικά κυβέρνηση για ανθρώπους και ζώα

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
232 Views

Το εχθροζωικο νομοσχέδιο είναι ενα τεράστιο έγκλημα κατά των ζώων και των αγνών φιλοζωων… Θα το περάσουν νύχτα, εν’ μέσω κρίσης και “πανδημίας”…

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι μια προσκυνημενη και προδοτική κυβέρνηση τάσσεται υπέρ των ισχυρών σε εξουσία και χρήμα.

Δυστυχώς τα τετράποδα δεν διαθέτουν ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Την εξουσία μπορεί να μην την έχασαν ακόμα εξαιτίας της εγκληματικής τους αντιμετώπισης προς τον λαό που υποφέρει και αποδυναμωνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο σε όλους τους τομείς, αλλά θα την χάσουν άμεσα, αν ψηφίσουν το ζωοκτονο, οργουελικο εκτρωμα και επειδή δεν ενεσκηψαν πάραυτα στο θέμα της δίκαιης αντιμετώπισης των ταλαιπωρώ ζώων, αλλά και όσων θέλουν να τα αντιμετωπίσουν Ανθρώπινα.

Κυρίως των ευαίσθητων, πλην φτωχών υπάρξεων, που σε βάρος των πενιχρων βιοποριστικων πόρων τους τα φροντίζουν και τα ταΐζουν Εθελοντικά και χωρίς καμία επιβράβευση από την Πολιτεία.

Το είχαμε προβλέψει από πάρα πολύ καιρό πριν, ότι το απαράδεκτο, φοροεισπρακτικο και εχθρικό προς τα ζώα και τους αγνούς φιλόζωους, κηδεμόνες κατοικίδιων, δεν θα μπορούσε η κυβέρνηση να εφαρμόσει και έπεσαν να μας φάνε τα οργανωμένα συμφέροντα των τραστ, κρατικών ΜΚΟ και κομματοσκυλων των εντεταλμενων ΜΜΕ της, στοχοποιωντας την Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Μας τοποθέτησαν ακόμα και στο Παρατηρητήριο της Νέας Δικτατορίας, επειδή γνωρίζαμε ήδη πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, παρουσιάζοντας την Αλήθεια στους φιλόζωους.

Το ύφος και το ήθος των δήθεν πολιτικο- ζωα-φιλων!!!

Στην προσπάθειά τους να “διαχειριστούν”, προφανώς την επικράτηση της λογικής, όσων αφορά το επίμαχο νομοσχέδιο για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, εδειξαν σε όλη την επικράτεια, το πραγματικό τους πρόσωπο, ότι δηλαδή είναι εντεταλμένα κομματόσκυλα της κυβέρνησης.

Έδειξαν την πραγματική αδυναμία επιχειρημάτων και τη μεγάλη διαφορά της “στάσης” σε αυτό το θέμα, του μεγαλύτερου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην Ελλάδα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

Μια στάση με επιχειρήματα και αδιάσειστα στοιχεία για τα αδιανόητα και αντιδημοκρατικά “θέλω” των δήθεν πολιτικο-ζωα-φιλων εντεταλμενων κομματοσκυλων της μνημονιακης κυβερνησης, που ενεργούν κάθε φορά με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Το μεγαλύτερο ΚΙΝΗΜΑ στην Ελλάδα απαρτίζεται από όλους εμάς, αγνοί Φιλοζωοι!

Δείξαμε όλο αυτόν τον καιρό, ότι ενεργήσαμε με σύνεση, αξιοπρέπεια, ήθος, τρανταχτά επιχειρήματα και καυστικες παρεμβάσεις και θέσαμε επί τάπητος με όλους τους αρμόδιους φιλοζωικους φορείς, όλα τα ζητήματα που αφορούσαν τα ζώα και διάφορες άλλες παραμέτρους του νομοσχεδίου εκτρώματος “ΑΡΓΟΣ” και σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών.

… Και επειδή η κυβέρνηση επιμένει, είναι θέμα χρόνου να καταρρεύσει!!!

Αντισυνταγματικους νομους εσείς? Επανάσταση, Ανυπακοή, Αντίσταση εμείς! Μέχρι εκεί που δεν γνωρίζετε! Ούτε φιλοζωοι, ούτε ζώα θα υποκύψουν!!!

Στο ζωοκτονο τερατούργημα δεν θα υποκύψουμε! Ερχόμαστε από τη γενιά των Ανυπότακτων! Είμαστε οι σπόροι των Επιζωντων Ζωων!!!

Ανυποχωρητος Αγώνας και Ανυπακοή απο το ΚΙΝΗΜΑ και τους ακολουθους του! Πάμε δυνατά στον δρόμο της Επανάστασης, που για όλους εμάς δεν είναι “ουτοπία”!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!