10 Φεβρουαρίου, 2023

Η Τσικνοπέμπτη είναι ημέρα πένθους για τα ζώα. Χιλιαδες είναι τα τετράποδα θύματα που θανατωνονται για χάρη του βάρβαρου εθίμου

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
377 Views

Τσικνοπέμπτη… Η μέρα που ο άνθρωπος κρύβεται πίσω από το έθιμο και σκορπά τον θάνατο.

Χιλιάδες ζώα σφαγιάζονται για την δική του ευχαρίστηση… Χιλιάδες αθώα τετράποδα πλάσματα χάνουν την ζωή τους για το δικό του γλέντι, για το δικό του ξεφάντωμα.

Τσικνοπέμπτη! Άλλη μια παράδοση που απαιτεί θυσίες ανυπεράσπιστων πλασμάτων!!!

Τα αφανη θύματα της ανθρώπινης ασυδοσίας…

Η μέρα που οι κραυγές θανάτου ακούγονται παντού στη χώρα μας…

Η μέρα που το διποδο όν καταβροχθίζει άφοβα και άπονα σάρκα ζώων με χίλιες προφάσεις και δικαιολογίες, αποδεχομενο αυτές τις δολοφονίες, για να τρέφεται το ιδιο, έχοντας την ευχαρίστηση του φόνου.

Τσικνοπέμπτη, Κτηνοπέμπτη ή Πέμπτη των κτηνών? Όσοι κάθονται να φάνε παραγωγικά ζώα, όχι μόνο τη συγκεκριμένη μέρα, αλλά και τις 365 μέρες το χρόνο, ας αναλογιστούν πως θα ήταν να αντιστρεφονταν οι οροι, να βρίσκονταν δηλαδή στη θέση τους και να τους εγδερναν ολοζώντανους, ακόμα και τα παιδιά τους και τα κατοικίδια τους?

Ας σταματήσουν να γίνονται θηρία, εξοντωνοντας την πανίδα μας και ας πουν ένα μεγάλο Οχι στα προϊόντα βαρβαρότητας και φρικαλεου πόνου. Υπάρχει κι άλλος τρόπος πιο υγιεινος για να χορτάσουν.

Μόνο σεβασμός και αγάπη σε όλα τα πλάσματα του πλανήτη.

Να σταματήσει να κοροϊδεύει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο φόνος, είναι φόνος!

Όλα τα ζώα έχουν ίδιο δικαίωμα στη ζωή, νιώθουν ίδιο πόνο, ίδιο φόβο. Όλα θέλουν να ζήσουν. Όχι στην αιματοβαμμενη Τσικνοπέμπτη.


©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!