29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
125 Views

Σε ότι με αφορά μετά την ψήφιση του κατάπτυστου νομοσχεδίου από τη μνημονιακη κυβέρνηση και μόνο από την παράταξη της με το έτσι θέλω, βάση νέας ντιρεκτιβας- ζωομνημονιου που επιβάλλει στη χώρα μας ή Ε.Ε., γυρνώντας τα ζώα και τους φιλοζωους πολίτες πολύ πιο πίσω από τον μεσαίωνα, ο όρκος μου έγινε πιο δυνατός.

Συνεχίζω αμετακίνητη και ανένδοτη τον αγώνα για την προστασία των δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των ζώων ανεξαιρέτως, απέναντι στο σύστημα και σε όποιον κακοποιει και εκμεταλλευεται με οποιονδήποτε τρόπο αυτα τα υπέροχα, ανώτερα πλάσματα.

Καλώ όλους τους αγνούς, καθαρούς φιλοζωους να μην τα παρατήσουν. Πρέπει να έχουμε αστείρευτη δύναμη να παλέψουμε. Χάθηκε μια μάχη. Όχι ο πόλεμος.

… Και μαζι με τιμιους ανθρωπους που τους βρήκαμε έναν προς έναν, με θεληση ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ να δωσουν προς το παρόν ό,τι μπορουν (εκτιμώ πως ούτε το 10% ακόμα δεν βγήκε από μέσα τους, γιατί δεν ξέρουν ακόμα τις δυνάμεις τους) για την Ολικη Απελευθερωση ΟΛΩΝ των Ζωων, την Λευτεριά του Λαού μας, Ανθρωπων και Ζωων και την Δημοκρατία.

Γνωριζω οτι οι χιλιαδες τίμιες καρδιές που ακολουθουν το ΚΙΝΗΜΑ, περιμένουν να συντονιστούν ακόμα καλύτερα για τις επόμενες μάχες που δεν μπορεί πια κανείς μας, κανείς τους να τις αποφύγει.

… Και θα έρθουν κι άλλοι, αν δούν πώς μέσα στις πιο σκληρές συνθήκες χτίζουμε καθημερινά λιθαράκι-λιθαράκι το αυριανό τους παντοδύναμο Κάστρο, το Κάστρο του Λαού διποδων και τετραποδων, που μόνο αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μάχες νικηφόρες.

Ο λαός μας γνωρίζει πως Σιδερένια θέληση και υπεράνθρωπη υπομονή και επιμονή είναι τα υλικά των γνήσιων λαϊκών αγωνιστών.

Αυτό μένει να συνεχίσω, και μαζί μου όλοι μας που ορκιστηκαμε να μην κάνουμε βήμα πισω μέχρι την τελική νίκη.

Αυτόν τον προδωμένο Λαό Ζωων και Ανθρωπων τον αγάπησα και θα τον αγαπάω μέχρι να πεθάνω και δεν θα πάψω να αγωνίζομαι με νυχια και με δόντια για την προκοπή του από όποιο ταμπούρι κι αν βρίσκομαι.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΓΝΕ ΦΙΛΟΖΩΕ και ακολουθε του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ το ιδιο νιώθεις, όπως είδα και τους συμπλεύσιους να κάνουν το καθήκον τους με τα λιγοστά τους μέσα.

Η πρωτη νίκη υπερ των δικαιωματων των ζωων όπως την εννοω σίγουρα θα έρθει! Γιατί πρίν από αυτή, θα έρθουν πολλές άλλες.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ, ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΥΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΖΩΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ…

Για το

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΙΤΣΑ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!