24 Απριλίου, 2024

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ φασιστικης εμπνευσης. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ της αδεσποτης ζωης.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
1.123 Views

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ της προσφατης ευρωπαικης ιστοριας. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!

Μηπως, ρωταμε, η “Δημοκρατικη” Ευρωπαικη Ενωση(???) μετατρεπεται στο πιο φασιστικο, πολιτικο μορφωμα που υπηρξε στην ιστορια για τετραποδους και διποδους?

Χιλιάδες αθώα έμβια στην Ελλαδα της Ε.Ε. βρήκαν άδικα, χωρίς κανένα λόγο τον θάνατο και ιδίως χωρίς να ευθύνονται, με μια σειρα απο ντιρεκτιβες που εκτελουν οι αρχες του κρατικου συστηματος και τα τσιρακια τους, σε ρολο πληρωμενων εκτελεστων τετραποδων ψυχων, βαση συμφωνιων-ζωομνημονιων, στα πλαισια της μειωσης του πληθυσμου τους, με φολες και ευθανασιες πασας μορφης.

Τα χιλιάδες μελη του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, φιλοζωοι πολιτες, δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους για το έγκλημα αυτό κατά της ίδιας της ζωής και απαιτούν όχι μόνο την ανάκληση των βάρβαρων αυτων αποφασεων, που βαση εγκυκλιων του ΥΠΑΑΤ, εφαρμοζονται ακοα και στα μουλωχτα, αλλά και την τιμωρία των υπευθύνων.

Ζητούν από την Ε.Ε. και το Ανωτατο Δικαστηριο της Χαγης, να καταδικάσει αλλά και να αποπέμψει την Ελλαδα της οπισθοδρόμησης και του θανάτου από μέλος της , αν θέλει να διασώσει τουλάχιστον την πολιτιστική της ταυτότητα και τιμή.

Ζητούν από την Ελληνική Βουλή να καταδικάσει απερίφραστα το πρωτοφανές αυτό έγκλημα της μαζικής σφαγής χιλιάδων ζώων.

Υποχρεούται η Ελλαδα, και η κάθε Ελλαδα, να φροντιζει για την ευζωια, προστασία και τα δικαιώματα των ζώων, αντί της ανατριχιαστικής αυτής πράξης στην οποία εχει προβει, προέβη και θα προβει στο μελλον σε χειροτερη μορφη.

Εξάλλου η Ευρώπη επί πολλά χρόνια, επιχορηγεί με χρήματα των Ευρωπαίων Πολιτών χώρες σαν την Ελλαδα, για να λύσουν το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων μέσω του μόνου ηθικά αποδεκτού και επιστημονικά σωστού τρόπου, αυτού της στείρωσης αλλά και της αλληλεγγύης και του σεβασμού προς κάθε αδύναμο πλάσμα σε αυτό τον πλανήτη.

Τα αδεσποτα δεν γιορταζουν ποτε, οχι μονο στη χωρα μας, αλλα σε παγκοσμιο επιπεδο.

Εδω και παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα μαζι με ανεξαρτητους φιλοζωους ακτιβιστες φωναζουμε και χτυπαμε τον κωδωνα του κινδυνου οτι εχουν σχεδιαστει ομαδες απο τον κρατικο φορεα και απο τις εκαστοτε αρχες “καταπολεμησης” και παρανομης περισυλλογης αδεσποτων ζωων, τον γνωστο μπογια που υπαρχει σε πολλες μορφες.

Ειναι θεμα χρονου να σκασει η βομβα μεγατονων και η χωρα μας και επισημα να κινειται σε ρυθμους Ρουμανιας και Βαλκανιων, οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα, βαση τροποποιησης του υπαρχοντος εχθροζωικου νομου, με εντολες που προερχονται απο την Ε.Ε και κατ’ επεκταση απο τις ΗΠΑ.

Αυτο σημαινει οτι τα ζωα αυτα θα εχουν μια περιοδο χαριτος 10-15 ημερων και μετα θα τους γινεται ευθανασια. Καλουμε ολους τους φιλοζωους που θα παρουν ειδηση αυτες τις ομαδες του δρομου που αποτελουνται απο μπογια, αυτοκινητο περισυλλογης και πεζοπορα τμηματα απο μισθοφορους ψευτοφιλοζωους που πληρωνονται απο 50 ευρω και πανω για παραδωσουν τα κεφαλια των ατυχων ζωων, να αντιδρασουν ετσι οπως πρεπει, ακομα και να αντισταθουν μαχομενοι σωμα με σωμα.

Οι περισσοτεροι απο μας με κοπο, ιδρωτα και ιδιωτικα εξοδα φροντιζουν τα αδεσποτα ζωα της γειτονιας τους και οχι μονο και ερχεται τωρα ο χασαπης του κρατους και του εκαστοτε δημου-δημιου να τα παει για σφαγη.

Η αντιδραση θα ειναι μεγαλη και ασχημη. Δεν θα προλαβουν να καταλαβουν τι τους χτυπησε και απο που τους ηρθε. Θα μας βρουν μπροστα τους, πισω τους, δεξια και αριστερα τους. Γι’ αυτη την αντιδραση ακριβως, ας καθησουν κι ας βαλουν τα κ@λοκεφαλια τους κατω κι ας σκεφτουν κατι καλυτερο, αλλιως θα τρεχουν να κρυφτουν.

Ολοι γνωριζουμε απο ταινιες, απο βιντεο, απο βιβλια, πολλοι ισως τα εζησαν εκεινα τα γεγονοτα, οπου οι ορδες των Εβραιων, οδηγουνταν απο τον στρατο της κατοχης στα Νταχαου και στα Αουσβιτς, οπου δολοφονουνταν με τον πιο αποτροπαιο και απανθρωπο τροπο.

Εδω και πολλα χρονια, αυτες οι ανθρωπινες ορδες, αντικατασταθηκαν απο ανυπερασπιστα τετραποδα, αδεσποτα τα περισσοτερα, αλλα και πολλα κλεμμενα δεσποζομενα και οδηγουνται, οχι πλεον απο τον στρατο, αλλα απο “φιλοζωικες” οργανωσεις, σε καταφυγια της Ευρωπης οπου το μελλον τους ειναι τοσο αβεβαιο, οσο αβεβαιη ειναι και η φιλοζωια αυτων των οργανωσεων.

Δεν θα κλεισουμε ουτε τα ματια, ουτε τα αυτια μας στις εγκληματικες αυτες προσωπικοτητες.

Δεν θα κανουμε οτι δεν βλεπουμε τα καινουργια Αουσβιτς και τα Νταχαου, που δεν διαφερουν σε τιποτα απο εκεινα που εχουν μεινει στην ιστορια, με ματωμενα γραμματα.

Καθε χρονο, παρα την “τεραστια” Ευρωπαικη βοηθεια, τα ζωα συνεχιζουν να αυξανονται, να λοιμοκτονουν , να κακοποιουνται να πεθαινουν.

Το κρατος απαθεστατο, ανυπαρκτο εντελως, δημοι αδιαφοροι, πολιτες αφιλοζωοι.

Υποκρισια, λαιμαργια, ατελειωτη κερδοσκοπια και κτηνωδια στα Αουσβιτς και Νταχαου της χωρας μας…

…Και μεσα στα κλουβια, ματια αδεσποτα να κοιτουν με τρομο και απορια, περιμενοντας τα περισσοτερα το θανατο με ευθανασια.

Πως καταντησε ετσι το ανθρωπινο γενος? Πως ειναι δυνατον να τα βλεπουν σαν αναλλωσιμα? Ποιο το μελλον τους?

Δεν εχετε μελλον αδερφια μας, αδικοχαμενες ψυχες μας. Τα κτηνη εχουν φορεσει τις μασκες των φιλοζωων…

Την αδεσποτη ζωη προσπαθουμε να την σωσουμε, οχι να την σκοτωσουμε, κανοντας της ευθανασια. Με αυτο που κανουν καποιοι “φιλοζωοι” δεν διαφερουν καθολου απο τους εγκληματιες που κακοποιουν και σκοτωνουν τα ζωα!!! Οπου τους δεις, αντιμετωπισε τους ετσι οπως τους αρμοζει, αναλαμβανοντας τις ευθυνες των πραξεων σου.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2363736946986466/?type=3&theater

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!