25 Απριλίου, 2024

Πολιτικοί, Αφεντικά, δουλοπρεπεις, που για 30 αργύρια προδωσατε τα ζώα, σας έχουμε χ@σμ@νους… Καλήν αντάμωση στα γουναραδικα

Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
116 Views

Πόσες παγκόσμιες πρωτοτυπίες πχια, στη χώρα του Υπαρκτού Σουρη-ρεαλισμού; Γκώσαμε.

-Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ κοινωνία, στη μπολιτιζμένη Εβρόπη τουλάχιστον, που εξοντώνει το γηγενή ζωικό της πλούτο υπέρ της κονόμας του εισαγωγικού χοντρεμπόριου.
-Κυβέρνησις Εθνικοφρόνων διεξάγει συστηματική Γενοκτονία Εθνικών Θησαυρών.
-Με τη σύμπραξη “Κυνοφίλων” τε και “Φιλοζώων”…
-Ζωόφιλοι υπέρ της εξαφάνισης υγιών, φυσικών σκυλόγατων και της αντικατάστασής τους με κακοποιημένα θύματα από φάμπρικες κουταβοπαραγωγής.
-Επιτροπές Διορισμένων Κουμπάρων “Εγνωσμένου Κύρους” και Ανειδίκευτων Φελλών, αρμόδιες επί Ζωοτεχνίας και Γενετικής.
-Λαμόγια, Τηλεμαϊντανοί, Βδέλλες και Σούργελα σε ρόλο Νομοθέτη.

Ατάλαντο μπουλούκι αυτάρεσκων κομπάρσων, ξεκούρδιστη ορχήστρα από κλαρινοκάμπιες και κουστουμαρισμένες κουράδες με Ναρκισσευόμενο στην κοζμάρα του μαέστρο το Μοχθηρό Δρακουλίνι των ΑνθΥπονόμων.

Αχ Αστέ που προσκυνάς το φασισμό…

Νομοσχέδιο περί κατοικίδιων ζώων χωρίς ΚΑΜΜΙΑ αναφορά σε αυτόχθονες σκύλους εργασίας με ιστορία και προσφορά χιλιετιών στο λαό. Ούτε μία! Καμμία στήριξη, κανένα κίνητρο για τη διατήρηση και τη διάσωσή τους από την εξάλειψη.

Όχι δε θα πάρουμε, Μικρή Αξιοθρήνητη Σπαστική Αντουανέττα…

———————————-

Καλήν Αντάμωση στα Γουναράδικα.

Via Maria Gkinala

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!