27 Απριλίου, 2024

Πρωτεργατες του ολοκαυτωματος των ζωων συντροφιας οι κρατικές ΜΚΟ, που προπαγανδιζουν υπέρ του οργουελικου νομοσχεδιου. Δοξαστε τις!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
493 Views

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια δημόσια διαβούλευση για το οργουελικο νομοσχέδιο εκτρωμα, που αφορά τα ζώα συντροφιάς.

Κάντε έναν κόπο να διαβάσετε όσα άρθρα πιστεύετε πως σας αφορούν, τουλάχιστον όσοι από εσάς έχετε κατοικίδια ή όσοι ασχολείστε με αδέσποτα ζώα.

Προσπαθήστε να διαβάσετε ανάμεσα στις γραμμές και θα νιώσετε τους απώτερους σκοπούς αυτού του εχθροζωικου νομοσχεδιου.

Παίζεται μεγάλο πολιτικό παιχνίδι, αλλά η φωνή του καθενός μπορεί να ακουστεί.

Έχετε το δικαίωμα να εκφράσετε τη γνώμη σας. Πρόκειται να διετεθει δημόσιο χρήμα και αξίζει να μάθετε πώς θα κατανεμηθει.

Τους περισσότερους από εσάς, που συντηρείτε, προστατευετε, αναλαμβάνετε, περιθαλπετε, φροντίζετε ζώα, σας θεωρούν εν’ δυνάμει κακοποιους, βασανιστες, ανευθυνους.

Σας λένε πως επειδή πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα εγκαταλειψετε, θα κακοποιησετε, θα βασανισετε ένα ζώο, γι’ αυτό θα σας υποχρεωσουν εκ των προτέρων να ακολουθήσετε την δική τους οδό.

Μόνο αυτοί ξέρουν να αγαπάνε και να νοιάζονται. Εσείς δεν ξέρετε τίποτα. Είστε παιδάκια που χρειάζονται δάσκαλο… Πολίτες που χρειάζονται αστυφύλακα.

Δεν είναι γιατροί, δεν είναι εκπαιδευτές, δεν είναι εκτροφείς. Δεν είναι ειδικοί. Μπορείτε να τους δείξετε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.

Αυτά γίνονται στην χώρα ενός επιτελικου κράτους όπου ο πρωθυπουργός έχει συγκεντρώσει στο πρόσωπο του όλες τις εξουσίες.

Κυβερνά μαζί με ΜΚΟ που αποτελουν το παρακρατος και νομοθετει σύμφωνα με τα συμφέροντα ιδιωτων.
Στις άλλες Χώρες της Ευρώπης οι πολιτικές ηγεσίες διαβουλεύονται με την υγιή φιλοζωία, που ζητά ενίσχυση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών και περισσότερους Κτηνιατρικούς ελέγχους, οπως και την πληρη διαφανεια την διαχειρηση των κονδυλιων που δινει η Ε.Ε. καθε φορα που αλλαζει ο νομος προς το χειροτερο.

Αντίθετα, στη χώρα που κυβερνούν οι Μ.Κ.Ο. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

– Η Κτηνιατρική Υπηρεσία κατακερματίζεται…

– Οι Δομές της προστασίας των ζώων συντροφιάς αποδυναμώνονται και…

– Η κυβέρνηση συντάσσει ένα κατάπτυστο Σχέδιο Νόμου αντισυνταγματικο και παρανομο, που επιχειρεί να νομιμοποιήσει τις επισης παράνομες δραστηριότητες ορισμένων Φιλοζωικών Οργανώσεων και Δήμων, που εχουν στησει τα παραμαγαζα τους (παράνομα καταφύγια, παράνομες υιοθεσίες και παράνομο pet trafficking ζώων συντροφιάς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, κ.ά.) χωρις να εχει δοθει και καταγραφει ποτε επισημα η ιχνηλασιμοτητα τους εντος και εκτος Ελλαδας, αφου εχει ζητηθει επανηλλειμενως απο το κινημα και παραδίδει την διαχείριση των αδεσπότων ζώων συντροφιάς βορά προς εκμετάλλευση σε ιδιώτες και σε ΜΚΟ, επιχορηγώντας τους με χρήματα του Ελληνικού λαού, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο, απο την πλειοψηφια του 90% των αγνων φιλοζωων.

Δυστυχως η κατάληξη δεν μπορεί να είναι άλλη από την κοινωνική κατρακύλα…

Πολλες φορες είχαμε γράψει οτι παλεύουμε για το αυτονόητο.

Τώρα πια δεν υπάρχει αυτονόητο για να παλέψουμε… Γιατί οι αρχές και οι αξίες που κατακτήθηκαν με θυσίες και κόπο είναι πλέον στα κοινωνικά αζήτητα.

Λίγοι είναι οι αδαείς. Τα ζώα θα την πληρώσουν και πάλι, δυστυχώς. Γίνετε η φωνή τους, υπερασπιστείτε τα δικαιώματα τους.

Συσσωμο το ΚΙΝΗΜΑ με το 90% της πλειοψηφίας των αγνών φιλοζωων τάσσεται κατά της ψήφισης του γενοκτονικου οργουελικου νομοσχεδιου για τα ζώα.

Οι αγνοί φιλόζωοι αποτελούν την πλειοψηφία του 90% έναντι του 10% του παρακράτους των ΜΚΟ που διαχειριζονται παράνομα τα ελληνικά ζώα.

Το κίνημα θα ενεργησει με κάθε τρόπο και μέσο για την ακύρωση του αντισυνταγματικου, παράνομου νομοσχεδιου για τα ζώα συντροφιας.

Καλούμε όλους όσους συμφωνούν με την τοποθέτηση μας, σε κοινό αγώνα ενάντια στην ψήφιση του οργουελικου νομοσχεδίου για τα ζώα.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!