29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
936 Views

Δυστυχως υπαρχουν και κακοι και τυφλοι… Που δεν μπορουν να αγαπησουν και να παραδεχτουν πως αυτα τα ολοστρογγυλα γεματα αγαπη και αθωοτητα ματια των σκυλων ειναι τα πιο αγαπησιαρικα ματια στον πλανητη γη.

Ποιος μπορει να μεινει αδιαφορος μπροστα σε ενα τετοιο μικρο πλασματακι που με ενα κοιταγμα του μπορει να γινει αιωνιως το θυμα του, ενω παραλληλα αυτη η οπτικη επαφη σε κανει να ξεστομιζεις ακατανοητες λεξεις με φωνη τρεμαμενη και σπασμενη, λες και πασχεις απο καποιο ειδος αθεραπευτης αγαπης???

Ποτε δεν ειναι αργα να αναθεωρησεις τις αποψεις σου, να γινεις καλυτερος ανθρωπος, να ανοιξεις τα ματια σου και να δεις επιτελους την πραγματικοτητα! Η υιοθεσια ενος αδεσποτου σκυλου αποτελει μια απο τις ωραιοτερες πραξεις που θα εκανες σε ολη σου τη ζωη!

Μακαρι το καθε αδεσποτο να βρει την φροντιδα που πρεπει. Γιατι πραγματικα το αξιζει! Μακαρι ολος ο κοσμος να υιοθετουσε απο ενα ζωακι. Αξιζει πραγματικα τον κοπο να κανεις και τετοιους φιλους. Μαλλιαρους και τετραποδους. Ειναι οι μονοι που δεν θα σε απογοητευσουν ποτε σε αυτη τη σχεση!

Πως γινεται αυτα τα ματια να μην σου αγγιζουν την καρδια?! Δυστυχως υπαρχουν και κακοι και τυφλοι… Που δεν μπορουν…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Freitag, 17. Juni 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!