23 Μαΐου, 2022

Στην κόλαση αυτού του κόσμου… οι αθώοι στέκονται μοναχοι

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
188 Views

Είναι γνωστό πλέον ότι υπάρχουν δήμοι-δήμιοι, χωρίς ηθικούς φραγμούς… “Καθαρίζουν” τις πόλεις-φαντασματα τους, όποτε το απαιτεί η περίσταση με φόλες.

Αδέσποτα ζωάκια, μέσα στη δυστυχία τους βρίσκουν μαζικά τραγικό θάνατο, με τον πιο φρικτό τρόπο, αργά και βασανιστικά.

Είναι και οι δήμοι-δήμιοι, που η “ηθική” τους δεν τους αφήνει να πράξουν το παραπάνω έγκλημα.

Διατάζουν τους μπογιες τους να κάνουν περιπολία, περισυλλεγοντας παράνομα και τσουβαλιαζοντας όποιο αδεσποτο βρουν στον δρόμο τους και τα παρατούν σε βουνά η σε απομονωμένα μέρη, μακριά από την πόλη τους, καταδικάζοντας τα δυσμοιρα πλάσματα σε ευθανασία πείνας-δίψας.

Ασυλα της ντροπής και κυνοκομεια-κολαστηρια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, όπως και οι κρατικές ΜΚΟ.

Στα πρώτα αργοπεθαίνουν και τρώει το ένα ζώο το άλλο και στα δευτερα τα ξεμπερδευουν με ευθανασιες.

Κατά τη διάρκεια της θητείας τους, δεν έχουν κάνει ούτε τα στοιχειώδη για τα ζωα, εκτός από το να τα βαφτίζουν “επιθετικα”, τοποθετώντας επαγγελματίες “φιλοζωους” μεσα στις 5μελεις επιτροπές, οι οποίοι αποφασίζουν σαν Ηρωδηδες και Ηρωδιαδες ποια κεφάλια θα κόψουν.

Όλα για το θεαθήναι, ακόμα και πάνω στα πτώματα των αορατων θυμάτων δίχως φωνη και βέβαια για ψηφοθηρικους λόγους, με συνεταιρους τις κρατικες ΜΚΟ.

Πανελλαδικη γενοκτονια, με όποιον εγκληματικό, φτηνό και ανήθικο τρόπο μπορούν.

Εάν δεν υπήρχαν αδέσποτα, όλοι οι καρεκλοκενταυροι κρατικοί υπάλληλοι με τη μάσκα της φιλοζωιας δεν θα έπαιρναν φράγκο.

Δημ(ι)οι, λαμογια και υποκριτές, που επιβάλλουν στους φιλοζωους νόμους και κανόνες που αρνούνται οι ίδιοι να επιβάλλουν στον εαυτό τους!

Να σταματήσουν οι φιλόζωοι να επευφημουν και να τάσσονται υπέρ των δημαρχισκων και του περιβάλλοντος τους. Δολοφονούν μαζικά τα αδέσποτα με εντολή της Ε.Ε., βάση ντιρεκτιβας-ζωομνημονιου. Εκτός εάν είναι εις γνώση τους και έχουν συμφέροντα από την όλη ιστορία.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!