29 Ιουνίου, 2022

Στο ονομα των αδεσποτων η μεγαλυτερη υποκρισια επαγγελματιων πολιτικων- ζωα-φιλων. Ποζαρουν για μια ψηφοθηρικη selfie. Αυτοι ειστε!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: 5 λεπτά
300 Views

Τι ωραια που ποζαρουν τα κοριτσια των ΜΚΟ που μας εκπροσωπουν, μαζι με τα αγορια της κυβερνησης! Απο τη μια βριζουν το ΥΠΑΑΤ και απο την αλλη κανουν ψηφοθηρια υπερ της Νεας Δικτατοριας διποδων και τετραποδων…

Ξεφτιλίζονται μόνοι τους, αφού καταδέχονται να γλύφουν τα υποκείμενα αυτά.

Ολοι μαζι οι κρατικοι δημ(ι)οι θελουν να επιβαλλουν την διαχειριση των ζωων συντροφιας μεσω του ΥΠΕΣ, ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ.

Τα ζώα δεν πρέπει να χρωματιζονται, να χρησιμοποιούνται και να επλεκονται με την πολιτική.

Ο καθένας μας μπορεί να υποστηρίξει τα ζώα με διαφορετικούς τρόπους, πιεζοντας τις εκάστοτε κυβερνήσεις και όχι να μπλέκεται το φιλοζωικό κίνημα με την πολιτική, χρωματιζοντας τα κάθε φορά με διαφορετικό χρώμα, για ψηφοθηρικους και όχι μόνο λόγους. Θεωρουμε ότι κανενας τους δεν εχει σταθει σωστά και στο ύψος των περιστάσεων.

Επισης, δεν βλεπουμε κανεναν στρατηγικο στοχο και οι πιεσεις ειναι προ τετελεσμενου. Επρεπε να ειχαν γινει χρονια τωρα και με τον σωστο τροπο και τακτικη. Μιλαμε για πραγματικες πιεσεις και οχι να ριχνει ο ενας το μπαλακι στον αλλο, παιζοντας πολιτικα παιχνιδια. Ολοι τους φερουν συνυπαιτιοτητα για την αισχρη κατασταση που επικρατει οσον αφορα τα ζωα και το φιλοζωικο κινημα.

ΧΘΕΣ, ημερα των αδεσποτων ζωων, που κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος όλο το κυβερνητικό αφήγημα και αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο βασιλιάς δεν είναι απλά γυμνός -αυτό το ξέραμε εδώ και καιρό, εκείνος δεν το ήξερε- αλλά τόσο αυτός όσο και οι παρατρεχάμενοί του είναι εκβιαζόμενοι από άθλια παράσιτα του υποκόσμου που κρύβουν πολλά στα κιτάπια τους και τις ροζ ατζέντες τους για πάρτη τους…

ΧΘΕΣ, ημερα των αδεσποτων ζωων, αυτή η μαριονέτα που παριστάνει τον ηγετη του κρατους, αγκάλιαζε και χάιδευε απλά ζωάκια μπροστά στις κάμερες και δεν βρήκε να πει ούτε ΜΙΑ λέξη για τα τεκταινόμενα, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου θα είχαν απλά ρίξει την κυβέρνηση.

ΧΘΕΣ, ημερα των αδεσποτων ζωων, αποκαλύφτηκε πως η κυβέρνηση των “αρίστων” της Νεας Δικτατοριας διποδων και τετραποδων, δεν “περιθάλπει” μόνο βιαστές και παιδεραστές, αλλά είναι και υποχείριο του υποκόσμου και του παρακρατους της μαφιας των επαγγελματιων ζωα-φιλων.

Με αλλα λογια, είναι μια εκβιαζόμενη κυβέρνηση. Ο,τι πουλαει… το εκμεταλλευεται στο επακρο για καμμια ψηφο!

Οπου δεν βολευει… μουγκα!!!

Ακόμη χειρότερο γεγονός είναι η ύπαρξη υποτιθέμενων ” φιλοζωων”,οι οποίοι εκμεταλλεύονται προς ίδιον όφελος τα αδέσποτα ζώα…

Δυστυχώς ο φιλοζωικός χώρος βρίθει από τέτοια άτομα, τα οποία εξαπατούν τους αγνούς φιλοζωους συμπολίτες μας.

Όσον αφορά για την συγκεκριμένη ημέρα είναι πλήρως υποκριτικη, εφόσον καθιερώθηκε από Ολλανδούς, όπου στην χώρα τους επιτρέπεται η ευθανασία υγιών ζώων συντροφιάς, αδέσποτων αλλά και δεσποζομενων…

Όσο για τις ολλανδικες ΜΚΟ, συμμετέχουν και ορισμένες εξ’αυτών στο pet trafficking αδέσποτων ζώων με αδιαφανείς διαδικασίες από τον ” υποαναπτυκτο” ευρωπαϊκό Νότο στην ” πολιτισμένη” χώρα τους…

Η επίσκεψη του πρωθυπουργευοντος της χώρας σε ένα παράνομο καταφύγιο ΜΚΟ, που ανήκει σε τραστ, παραρτημα της ελληνικης PETA, ουσιαστικά αποτελεί πράξη στήριξης της συντοπιτισσας και επικεφαλης του.

Απαιτουμε την ιχνηλασιμοτητα των αδεσποτων ζωων του Δημου Ηλιουπολης, εντος και εκτος Ελλαδας, για τουλαχιστον την τελευταια 20ετια.

Παραθετουμε το Προεδρικο Διαταγμα που ισχυει για την σωστη και νομιμη λειτουργια των ιδιωτικων καταφυγιων αδεσποτων ζωων συντροφιας:

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 463 1978
Είδος: ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ
Αριθμός: 463
Έτος: 1978
ΦΕΚ: Α 96 19780614
Τέθηκε σε ισχύ: 14.06.1978
Ημ.Υπογραφής: 03.06.1978
………..
Αρθρο: 3
Ημ/νία: 17.10.2005
Τίτλος Αρθρου: Ενδιαιτήματα ζώων
Σχόλια: – Οι εντός ” ” περ. στ΄και η΄της παρ. 1 τίθενται όπως αντικαταστάθηκαν με την περ. α) της παρ. 5 του άρθρου 14 του ν. 3170/2003 (Α΄191/29.7.2003).- Η παρ. 2 τίθεται όπως αντικαταστάθηκε με την περ. γ) της παρ. 14 του άρθρου 20 του ν. 3399/2005 (Α΄ 255/17.10.2005).
Κείμενο Αρθρου
1. Δια την χορήγησιν της εν παρ. 2 του αρθρ. 4 του Νομ. 604/1977 αδείας ιδρύσεως ενδιαιτήματος μικρών ζώων, απαιτείται ειδικόν ανεξάρτητον κτίριον, πληρούν τους κατά τας εκάστοτε ισχυούσας διατάξεις υγειονομικούς όρους, ευρισκόμενον εκτός σχεδίου πόλεως, εις απόστασιν 100 τουλάχιστον μέτρων εκ της πλησιεστέρας κατοικίας και λοιπών εγκαταστάσεων και χώρων των αναφερομένων εν παρ. 1 του αρθρ. 2 του παρόντος και το οποίον δέον να περιλαμβάνη τους κάτωθι χώρους:
α) Γραφείον διοικήσεως και διαχειρίσεως.
β) Αίθουσαν προσωπικού.
γ) Αποθήκην τροφών και υλικού.
δ) Αίθουσαν παρασκευής ή προετοιμασίας της τροφής των ζώων, μετά των σχετικών σκευών και ειδών εστιάσεως των ζώων ως και πλυντηρίου αυτών.
ε) Αίθουσαν απομονώσεως ασθενών ζώων. “στ) Ατομική αίθουσα διαμονής φιλοξενούμενων σκύλων”
ζ) Αίθουσαν διαμονής φιλοξενουμένων γαλών και λοιπών ζώων.
“η) Ατομικό προαύλιο άσκησης σκύλων”.
θ) Εγκαταστάσεις παροχής θερμού-ψυχρού ύδατος, αφοδευτηρίου.
«2. Οι χώροι που αναφέρονται στις περιπτώσεις α’ έως και ε’ της προηγούμενης παραγράφου πρέπει να έχουν συνολική επιφάνεια τουλάχιστον εξήντα τετραγωνικών μέτρων και οι χώροι που αναφέρονται στις περιπτώσεις στ’ και ζ’ της ίδιας παραγράφου να έχουν επιφάνεια ανάλογη με τον αριθμό των ζώων που φιλοξενούνται, έχοντας υπόψη ότι για κάθε σκύλο απαιτείται ξεχωριστός χώρος φιλοξενίας και άσκησης με ελάχιστες διαστάσεις μήκους δύο μέτρων, πλάτους δύο μέτρων και ύψους δύο μέτρων αντίστοιχα. Οι χώροι αυτοί πρέπει να είναι απαλλαγμένοι από υγρασία, να εξαερίζονται καλώς και να εξασφαλίζουν την προστασία των ζώων από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.» 3. Τα ενδιαιτήματα μικρών ζώων δέον να είναι:
α) Επηνδρωμένα κατ’ ελάχιστον, δια του διοικητικού υπευθύνου και του αναλαμβάνοντος την υγειονομικήν επίβλεψιν και εποπτείαν του ενδιαιτήματος Κτηνιάτρου, όστις δύναται να έχει και την ιδιότητα του διοικητικού υπευθύνου ως και ενός καταλλήλου σταυλίτου.
β) Εξωπλισμένα δια των απαραιτήτων οργάνων, εργαλείων και σκευών.
Αρθρο: 4
Ημ/νία: 14.06.1978
Τίτλος Αρθρου: Γενικοί υγειονομικοί όροι
Κείμενο Αρθρου
Εις τας κλινικάς και τα ενδιαιτήματα ζώων δέον όπως:
α) Διατίθεται επαρκής χώρος ως αίθουσα παραμονής των ζώων, ώστε να εξασφαλίζεται η άνετος κατάκλισις και μετακίνησίς των.
β) Πλένωνται καθημερινώς αι αίθουσαι παραμονής των ζώων και γενικώς τηρήται σχολαστική καθαριότης και ανανεούται καθ’ εκάστην η στρωμνή.
γ) Διατηρούνται εις αρίστην κατάστασιν, από απόψεως συντηρήσεως και καθαριότητος, άπαντα τα σκεύη εντός των οποίων παρασκευάζονται ή χορηγούνται τροφαί και ύδωρ, ως και παν αντικείμενον ή υλικόν το οποίον χρησιμοποιείται.
δ) Απαξ τουλάχιστον του μηνός, πραγματοποιήται γενική απολύμανσις χώρου, οργάνων και σκευών, αναγραφομένης της ημερομηνίας διενεργείας της εις το ειδικώς προς τούτο τηρούμενον βιβλίον.
ε) Πραγματοποιήται, μερίμνη του διοικητικού υπευθύνου και δια των ενδεικνυομένων μέσων η εξόντωσις των εντόμων, εξωπαρασίτων και επιβλαβών τρωκτικών.
ς) Το βοηθητικόν προσωπικόν επιλέγεται εξ ενηλίκων ατόμων, εμπείρων προς την περιποίησιν των ζώων, φέρη δε καθ’ όλας τας εργασίμους ώρας κατάλληλον ενδυμασίαν, διατηρουμένην εις αρίστην κατάστασιν καθαριότητος.
ζ) Τα αντικείμενα και τα υλικά άτινα χρησιμοποιούνται δια τας αισθητικάς περιποιήσεις, ως και την εν γένει καθαριότητα του σώματος των ζώων διατηρούνται εις αρίστην κατάστασιν και λαμβάνωνται τα ενδεικνυόμενα μέτρα αποφυγής διασποράς δια τούτων μεταδοτικών νοσημάτων.
η) Οι υγειονομικοί κανονισμοί τηρούνται μετά πάσης αυστηρότητος, το δε τρίχωμα και λοιπά απορρίματα συλλέγωνται ευθύς μετά το πέρας εκάστης περιποιήσεως και τοποθετούνται εντός ειδικού δοχείου φέροντος ερμητικόν κάλυμμα.

Tόσο βαθιά έχει φτάσει σε αυτό το κράτος η σαπίλα??? ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??? ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ??? ΑΝ ΝΑΙ, ΑΠO ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ???

Τα τραστ της ελληνικης PETA και οι κρατικες ΜΚΟ τους ξεφτιλίζονται μόνοι τους, αφού καταδέχονται να γλύφουν πολιτικα υποκείμενα.

Ειμαστε κατα οχι μονο στο συγκεκριμενο εχθρονομοσχεδιο που εμελλε να εχει εντολη να εκτελεσει ο συγκεκριμενος κυριος, αλλα και σε ολα τα υπολοιπα αναλογου τυπου απο ολες τις εκαστοτε μνημονιακες κυβερνησεις που εχουν εκλεγει και θα εκλεγουν. Ειναι ολα τους αντισυνταγματικα.

Παιρνουν εντολες απο τα μεγαλα αφεντικα και δεν μπορει κανενας να το αμφισβητησει.

Γιατί υπάρχουν συμφεροντα και βολεματα από αυτούς που τους γλύφουν και υποστηρίζουν.

Φτου, να μην σας βασκανουμε. Μηδεν απο μηδεν μηδεν και τα ζωακια στον αποπατο, με τη δικη σας συνυπαιτιοτητα.

Δεν γουσταρουμε να μας εκπροσωπουν επαγγελματιες ζωα-φιλοι που φωτογραφιζονται διπλα σε πολιτικα προσωπα, για δικα τους συμφεροντα- ψηφοθηρια.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!