8 Μαΐου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
291 Views

Βρήκαν πακεταρισμένα σε μικροσκοπικά κλουβιά δύο λιοντάρια και μία τίγρη να τα πηγαίνουν στη Μύκονο και μάλιστα κατέληξαν ότι κάτι τέτοιο είναι νόμιμο και τους άφησαν να συνεχίσουν.

Βάζουν άγρια και απειλούμενα ζώα διακοσμητικά σε πάρτυ για να κ@λοχτυπιουνται, να τραβάνε γραμμές δίπλα τους και να την βρίσκουν.

Νομιμότατο να πακετάρεις άγρια ζώα και να τα στέλνεις με κούριερ στο νησί των ανέμων…!

Προφανώς δεν παραβιάζει κανέναν νόμο η κακοποίηση των ζώων, είτε με τα στενά κλουβιά, είτε με τη χρήση τους πιθανότατα σε κάποιο σόου, είτε και με την ίδια τη διαδικασία της αποστολής…

Κατά τα άλλα, είμαστε στο 2022, μιλάμε συνεχώς για “βιοποικιλότητα” και υποτίθεται έχουμε προτεραιότητα το “περιβάλλον”…

Είναι είδη υπό εξαφανιση! Μέχρι πότε θα κακοποιούμε έτσι την Αγρια Ζωή???

Όχι, δεν μας ανήκουν τα ζώα. Δεν τα τρώμε, δεν τα εκμεταλλευόμαστε, δεν τα χρησιμοποιούμε ως εργάτες, δεν τα γδέρνουμε.

Σε αυτό το πάρτυ θα θελαμε πολύ να πάμε για έναν και μοναδικό λόγο:

Για να ανοίξουμε τον σύρτη των κλουβιών!!!

Λευτεριά σε όσους είναι στα κλουβια!!!

Ο Νόμος περί κακοποίησης ζώου μετατράπηκε για τα μάτια του κόσμου σε κακούργημα επιλεκτικά για τα ζώα συντροφιάς και όχι για ΟΛΑ τα έμβια όντα και εφαρμόζεται από τους δημ(ι)ους και τις κρατικές ΜΚΟ ΜΟΝΟ για να μειώνουν τον πληθυσμό τους με ευθανατοδολοφονιες και κατά τα συμφέροντά τους.

Περιμένουμε τις κινήσεις της κυβέρνησης γι’ αυτό το αισχος.

Περιμένουμε…

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!