Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη στη Βαρυπόμπη ενώ παρατηρούνται πρωτοφανείς εικόνες, που δείχνουν πόσο δραματική είναι η κατάσταση.
Συγκεκριμένα, η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε τα άλογα από τους ιππικούς ομίλους που τρέχουν να σωθούν από την φωτιά. Τα ζώα αυτά έχουν κατέβει προς στην πλατεία.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ???
ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ…
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΡΕ ΟΡΘΙΑ ΚΤΗΝΗ…
ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΓΕΝΩΝ…
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ…
ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ… ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ!!!
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Περισσότερα άρθρα
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΙΜΩΣΟΥΝ! Πανελλαδικό μήνυμα αντίστασης, για τα αδέσποτα ζώα
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ—Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΟΧΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΙΩΠΗ
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ — ΤΟ «ΟΧΙ» ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΖΩΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!