22 Μαΐου, 2022

Τα πρωτόκολλα της Ατζέντα 21/30/50 τηρει και εφαρμοζει αντισυνταγματικα στα ζώα η κυβέρνηση της Νέας Δικτατοριας… Έρχεται και η σειρά των πολιτών, αν δεν αντισταθουμε- δράσουμε-αντιδρασουμε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
142 Views

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προανήγγειλε από το βήμα της Β(ο)υλής, πως μετά το τσιπάρισμα των ζώων συντροφιάς, υπάρχει σχέδιο να τσιπαριστούν και οι πολίτες!!!

Ο υγειονομικός διαχωρισμός , θα πάρει κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις, ακριβώς όπως συμβαίνει και σήμερα, στη μεγάλη ευκαιρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Πρέπει να έχουμε μεγάλο πρόβλημα, αν δεν καταλαβαίνουμε πως η “πανδημία” έχει προ πολλού ξεφύγει από τα όρια τής υγείας και έχει μπει για τα καλά στα χωράφια του ελέγχου των μαζών και πόσο μάλλον όταν πρόκειται να επεκταθεί αυτός ο έλεγχος, μέσω των μικροτσίπ πού θά βρίσκονται κάτω από το δέρμα.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, περιμένουμε την αντίδραση και τη δήλωση άλλων μεγάλων εξουσιών, που φανταζόμαστε οτι δεν θα έρθει ποτέ.

Γιατί βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που επιδιώκει μετά Μανίας να καταστραφούν, γιατί τις βλέπουν σαν τεράστιες εξουσίες και πρέπει, μία να είναι η εξουσία, η παγκοσμιοποίηση, με τη νέα Κοινότητα.

Η απρόσωπη κοινωνία των ανθρώπων – αριθμών, που θα μαρκάρονται σαν εμπορεύματα της παγκοσμιοποιημένης νέας εποχής, παίρνει υπόσταση σιγὰ- σιγά, σάρκα και οστά .

Που είναι όλοι αυτοί που κόπτονταν για το φακέλωμα των μαζών, όλοι μαζί στην καπιταλιστική Κοινότητα, που εκφράζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων???

Κοινότητα είναι μια κοινωνία ανθρώπων, που μοιράζονται τον χώρο διαμονής τους, έχουν ίδια ενδιαφέροντα, αξίες, πιστεύω και συχνά κατέχουν από κοινού την ιδιοκτησία, τα αγαθά και τους πόρους.

Σε ορισμένες Κοινότητες, οι άνθρωποι επίσης έχουν κοινή δουλειά.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας θυμίζει έντονα την πράσινη Κοινότητα του Παρισιού του 1871.

Μόνο που αυτή τη φορά γράφεται από τους καπιταλιστές, ληστές, απατεώνες, τοκογλύφους.

Έρχεται η κοινωνία των πολιτών και ούτω βοήσωμεν.

Εάν δεν λέγεται αυτό βιασμός, το τσιπάρισμα τι λέγεται??? Θα το αφήσουμε αυτό να περάσει???

Πατήστε για να δείτε το βίντεο.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error3
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!