29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
371 Views

Γιατι ειναι προσβολη να εισαι τετραποδο? Η μηπως ο αριθμος των ποδαριων κανει την αξια των ζωντανων? Η μηπως εμεις δεν αισθανομαστε? Δεν κρινομε? Δεν αγαπουμε? Δεν πονουμε το ιδιο, αν οχι και περισσοτερο απο τους ανθρωπους?

Αυτες ηταν οι σκεψεις, που εκεινη τη μερα τοσο με τυραννησαν, ωστε απο τοτε αποφασισα να σας πω μερικες ιστοριες της ζωης μου, για να δειτε, αλλα και να πιστειτε πως εσεις ειστε υποδεεστερα οντα απο μας, αφου εσεις δεν εχετε την ικανοτητα να μας καταλαβετε, ενω εμεις σας εννοουμε παντα μ’ ενα σας μοναχα βλεμμα, με μια σας κινηση, ακομα και τον τονο μονο της φωνης σας, αδιαφορο τι γλωσσα μιλατε.

Μαγκας- Πηνελοπη Σ. Δελτα

Οταν ειναι να “βρισουμε” καποιον εστω και με την σκεψη, ποτε δεν θα του καναμε την τιμη να τον πουμε… “ΖΩΟΝ” !… Αυτο, οσα χρονια μας θυμομαστε…!!!

Θα τον λουζαμε με τον οποιονδηποτε αλλο χαρακτηρισμο, οχι ομως με αυτον…

Η βρισια ειναι πλεον να εισαι ανθρωπος…

Απεδειξαν ορισμενα διποδα που ζουν αναμεσα μας, οτι δεν πληρουν τις ανθρωπινες ευαισθησιες και δεν ανταποκρινονται στο ανω θρωσκω.

Αντιθετα, τα ζωα δεν ξεφυγαν απο τις προδιαγραφες του δημιουργου τους. Εχουν αγαπη και συναισθημα.

Ενω ορισμενοι ανθρωποι ειναι τοξικοι για τον συνανθρωπο τους, το περιβαλλον,το οικοσυστημα ,τον πλανητη,τον γαλαξια γενικοτερα. Υπηρετουν την υλη για ιδιον οφελος.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!