19 Μαρτίου, 2024

Τα πρωτόκολλα της Ατζέντα 21/30/50 τηρει και εφαρμοζει αντισυνταγματικα στα ζώα η κυβέρνηση της Νέας Δικτατοριας… Έρχεται και η σειρά των πολιτών, αν δεν αντισταθουμε- δράσουμε-αντιδρασουμε

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 3 λεπτά
750 Views

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προανήγγειλε από το βήμα της Β(ο)υλής, πως μετά το τσιπάρισμα των ζώων συντροφιάς, υπάρχει σχέδιο να τσιπαριστούν και οι πολίτες!!!

Τσιπάρισμα ζώων και μετά ανθρώπων σκέφτονται τα υπουργεία μας…

Σοκαριστική δήλωση από τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης:

«Θα τσιπάρουμε πρώτα τα ζώα και μετά τους ανθρώπους»!

Τι ακριβώς είπε κατά την ομιλία του ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης;

Αναφερόμενος στο τσιπάρισμα των ζώων και την αφαίρεση άδειας κυνηγιού για όσους έχουν ατσιπάριστο σκυλί, είπε πως το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα προχωρήσει ένα πρόγραμμα επιδότησης για μικροτσίπ στα κατοικίδια, συμπληρώνοντας κατά λέξη πως «αυτό θα γίνει πρώτα για τα ζώα συντροφιάς, και μετά θα γίνει για τους ανθρώπους»!

…Και τι… ωραία και θελκτικά το παρουσίασε!

Θα δημιουργηθεί ψηφιακός ιατρικός φάκελος, για να έχουν εύκολη πρόσβαση γιατροί από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου.

Τέρμα οι χαρτούρες, τέρμα οι ταλαιπωρίες.

Πρακτικό, εξυπηρετικό, έξυπνο, συμφέρει, και δεν συμμαζεύεται…

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να καθίσετε να σας τσιπάρουμε, σαν να είστε κι εσείς ζώα συντροφιάς. Ή μια συντροφιά από ζώα.

Πάρτε το όπως θέλετε.

Όπως και να ‘χει, στη «φάρμα» θα καταλήξετε.

Πως μαρκάρουμε τις αγελαδες και τα αιγοπρόβατα;

Έτσι επιθυμεί να κάνει το Υπουργειο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και οι επικεφαλεις του και οχι μονο, στους Έλληνες πολίτες?!

Άλλωστε ήδη δεν προβάρεται αυτό το σύστημα με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και… φρονημάτων;

Ένας μίνι ιατρικός «φάκελος» δεν είναι και αυτός;

Ένας κωδικός αποδεικνύει αν έχεις λάβει ένα σκεύασμα. Αύριο μπορεί να επεκταθεί σε κωδικό που θα σκανάρονται όλα τα εμβόλια που έχεις κάνει για κάθε νόσημα.

…Και έπειτα, όπως μας διαβεβαιώνει ο Υφυπουργος για “Ειδικα” Ψηφιακα Εργα και το Κτηματολογιο, σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν μικροτσίπ για τον πλήρη ιατρικό φάκελο κάθε ανθρώπου, εμφυτευμένο μέσα στο χέρι.

…Και έτσι θα δημιουργηθεί μια κοινωνία με «υπεύθυνους» και «ακίνδυνους» υγειονομικά πολίτες (όπως ήδη γίνεται σήμερα με τα σκευάσματα για τον “ιο”), και με «αρνητές» και «επικίνδυνους» που θα αρνούνται να τσιπαριστούν και άρα θα θεωρηθούν από το κράτος ως απειλή για τη δημόσια υγεία και θα απομονωθούν.

Θα γίνουν τα μιάσματα της κοινωνίας.

Ο υγειονομικός διαχωρισμός , θα πάρει κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις, ακριβώς όπως συμβαίνει και σήμερα, στη μεγάλη ευκαιρία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Πρέπει να έχουμε μεγάλο πρόβλημα, αν δεν καταλαβαίνουμε πως η “πανδημία” έχει προ πολλού ξεφύγει από τα όρια τής υγείας και έχει μπει για τα καλά στα χωράφια του ελέγχου των μαζών και πόσο μάλλον όταν πρόκειται να επεκταθεί αυτός ο έλεγχος, μέσω των μικροτσίπ πού θά βρίσκονται κάτω από το δέρμα.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, περιμένουμε την αντίδραση και τη δήλωση άλλων μεγάλων εξουσιών, που φανταζόμαστε οτι δεν θα έρθει ποτέ.

Γιατί βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που επιδιώκει μετά Μανίας να καταστραφούν, γιατί τις βλέπουν σαν τεράστιες εξουσίες και πρέπει, μία να είναι η εξουσία, η παγκοσμιοποίηση, με τη νέα Κοινότητα.

Η απρόσωπη κοινωνία των ανθρώπων – αριθμών, που θα μαρκάρονται σαν εμπορεύματα της παγκοσμιοποιημένης νέας εποχής, παίρνει υπόσταση σιγὰ- σιγά, σάρκα και οστά .

Που είναι όλοι αυτοί που κόπτονταν για το φακέλωμα των μαζών, όλοι μαζί στην καπιταλιστική Κοινότητα, που εκφράζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων???

Κοινότητα είναι μια κοινωνία ανθρώπων, που μοιράζονται τον χώρο διαμονής τους, έχουν ίδια ενδιαφέροντα, αξίες, πιστεύω και συχνά κατέχουν από κοινού την ιδιοκτησία, τα αγαθά και τους πόρους.

Σε ορισμένες Κοινότητες, οι άνθρωποι επίσης έχουν κοινή δουλειά.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας θυμίζει έντονα την πράσινη Κοινότητα του Παρισιού του 1871.

Μόνο που αυτή τη φορά γράφεται από τους καπιταλιστές, ληστές, απατεώνες, τοκογλύφους.

Έρχεται η κοινωνία των πολιτών και ούτω βοήσωμεν.

Εάν δεν λέγεται αυτό βιασμός, το τσιπάρισμα τι λέγεται??? Θα το αφήσουμε αυτό να περάσει???

Πατήστε για να δείτε το βίντεο.

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!