28 Μαρτίου, 2024

Τα συμβολα και τις αξιες τα κουβαλας και τα υποστηριζεις καθε μερα με τον αγωνα σου και τα ΟΧΙ σου εναντιον οποιουδηποτε επιβουλευεται την “ελευθερη” ζωη σου!!! Την δική σου και των Ζώων σου!!! ΟΛΩΝ των ελληνικών Ζώων!!!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
136 Views

28 Οκτωβριου 1940… Το μεγαλο ΟΧΙ…

Τοσα χρονια γιορταζουμε το ΟΧΙ, για να θυμομαστε,να διατηρουμε αλλα και να μαθαινουμε και να οδηγουμαστε απο ιδανικα και αξιες !!!

Οχι στον πολεμο, οχι στον ναζισμο, όχι στον φασισμο και σε οποιαδηποτε μορφη εκδηλωσης του!!!

Οχι στην ταπεινωση, οχι στη δουλοπρεπεια, οχι στο αιμα αθωων, οχι στην καταστροφη, οχι στα οπισθοδρομικα μυαλα, οχι στην εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο, οχι στον ρατσισμο, οχι στον δηθενισμο, οχι στην προπαγανδα και την τυφλη καθοδηγηση, οχι στην ελλειψη μνημης, οχι στο “εγω”, οχι στην κακοποιηση όλων των ζώων, οχι στην καταστροφη του περιβαλλοντος, οχι στις ανισοτητες, οχι στο σκουπιδαριο της ζωης μας σε ολα τα επιπεδα!!!

Βλεπεις ποσα ΝΑΙ ισχυουν που πρεπει να ξεπερασεις ή να ανατρεψεις???

Να σ΄ευχαριστει αν ακους καποιον να σου λεει “Αλλαξες”… Μπορει να σημαινει οτι επαψες επιτελους να ζεις τη ζωη σου με τον δικο του τροπο!!!

Αφιερωμενο σε ολους τους περηφανους και μη “κολλημενους” φιλους και ακόλουθους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!