19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
405 Views

Ας ενδιαφερθούμε με οποιον τρόπο μπορούμε, για όσους έχουν ανάγκη.

Οι άστεγοι είναι η πιο ευπαθής ομάδα πληθυσμού. Δεν έχουν ενημέρωση, άρα δεν γνωρίζουν τις αλλαγές του καιρού.

Μιλήστε τους για την επερχόμενη κακοκαιρία.

Οι δήμοι αυτές τις μέρες είναι υποχρεωμένοι να προσφέρουν θερμαινόμενους χώρους για διποδους και τετραποδους που έχουν προβλήματα υγείας.

Εξαιρετικά δύσκολη θα είναι η κατάσταση και για τα ζώα που ζουν στον δρόμο. Πολλά δεν θα τα καταφέρουν, όπως συμβαίνει πάντα.

Σας παρακαλούμε, ενδιαφερθείτε για αυτά. Βρείτε μια γωνία στο σπίτι σας ή την αυλή, τον κήπο σας. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, βγάλτε σε κάποιο ασφαλές σημείο μια κούτα με νάιλον, σε σημείο που να μη βρέχεται, με μια κουβερτούλα μέσα. Φροντίστε να έχουν φαγητό και νερό. Μας έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να μας το πουν.

Τα πουλιά, επίσης θα περάσουν δύσκολα. Όταν υπάρχει χιονοκάλυψη, είναι αδύνατον να βρουν τροφή.

Μπορείτε να πάρετε από ένα pet shop τροφή για καναρίνια (είναι φθηνή) και να ρίχνετε σε σημείο που ξέρετε ότι περνούν πουλιά, είτε και πάνω στο στρωμένο χιόνι, όταν όμως δεν χιονίζει.

Για όλα τα παραπάνω, αυτό που τελικά θα πάρουμε σε επίπεδο ικανοποίησης, είναι πολλά σκαλιά παραπάνω απ´ όσα θα δώσουμε!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!