20 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
442 Views

Γιατι πρεπει να ξερει το λογο για τον οποιο ξυπνησε… Και οχι επειδη χτυπησε το ξυπνητηρι. Πρεπει να επικεντρωθει σε εναν σκοπο, τον οποιο οφειλει να τον πλησιασει οσο το δυνατον περισσοτερο, η να τον επιτυχει… Και αν ο σκοπος του ειναι τα ζωα, τοτε εκτος του οτι εχει διανυσει εναν μακρυ δρομο και δυσκολο, πρεπει να μην αποσπασει την προσοχη του σε καμια περιπτωση, παρα μονο να κοιταει τον σκοπο του.

Εκατομμυρια σκυλια περνουν τη ζωη τους σε εξωτερικους χωρους με βαριες αλυσιδες, παρ’ ολο τις ακραιες καιρικες συνθηκες, η κρατουνται δεμενα με μια μικρη αλυσιδα και το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να παρακολουθουν τον κοσμο να περναει.

Εκατομμυρια αλλα περιοριζονται σε βρωμικα συρματινα κλουβια σε εκτροφεια κουταβιων, οπου αναγκαζονται να αναπαραγονται ξανα και ξανα, μεχρι να εξαντληθουν και επειτα τα σκοτωνουν, η τα παρατουν σαν αντικειμενα σε καποιο τοπικο καταφυγιο ζωων.

Ποτε επιτελους θα ξυπνησουμε??? ΠΟΤΕ???

Εκατομμυρια ζωα περνουν την ζωη τους ολη και ενω ανηκουν σε καποιον, οχι και με τοσο καλες συνθηκες. Το να δεσεις ενα ζωο καπου ολημερις και ολονυχτις, απλα για να το εχεις, παρεχοντας του λιγο φαγητο και λιγο νερο, αν θελεις και αυτο να το προσφερεις οπως πρεπει, δεν σημαινει οτι εκανες κανενα κατορθωμα και οτι αυτο το ζωο περασε καλα μαζι σου.

Το να χρησιμοποιεις ζωα για αναπαραγωγη και αφου πια εχουν ξεπατωθει να γεννουν, να τα πετας στον καλαθο των αχρηστων, σημαινει οτι τα χρησιμοποιησες απλως σαν εργαλεια στη δουλεια σου και καποια στιγμη χαλασαν και πρεπει να πανε στα σκουπιδια.

Αυτες οι συνθηκες δεν ειναι ποτε καλες και τα ζωα αυτα εξαιρετικα ατυχα. Το ζωο ζει και αναπνεει οπως εμεις και εχει αναγκη απο καλη συμπεριφορα, οπως επισης και εμεις.

Αν αποφασισεις να εισαι κατοχος ενος ζωου, τοτε θα πρεπει να δειξεις ακομα περισσοτερο την ανθρωπια σου. Αν οχι, μην το παρεις καθολου. Ισως να βρεθει καποιος αλλος να το σεβαστει και να το αγαπησει περισσοτερο. Οποιος ανθρωπος το κανει αυτο, δεν σεβεται την ζωη του αλλου γενικοτερα.-

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!