22 Απριλίου, 2024

Έκκληση από τον νέο διαχειριστή του Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων Αίγινας για βοήθεια

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.397 Views

Σε πλήρη εγκατάλειψη το Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων Αίγινας, εκπέμπει SOS για τη σωτηρία του. Χωρίς νερό και ρεύμα εδώ και δύο χρόνια, μπλεγμένο στα γρανάζια των δικαστηρίων και της κακής διαχείρισης, έχει μετατραπεί σε κολαστήριο για τη διαβίωση των ζώων. Μέλημα του νέου διαχειριστή είναι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, με την αρωγή της περιφέρειας, του δήμου, του υπουργείου και περιβαλλοντικών οργανώσεων.

Εμβρόντητο έμεινε το κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγειονομικού της Περιφέρειας Αττικής από την κατάσταση εγκατάλειψης που αντίκρυσε στην αυτοψία που έκανε.

Το ίδιο σοκαρισμένα ήταν και τα μέλη των συλλόγων προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής «ΑΝΙΜΑ», «Διώνη» και «Αλκυόνη» που κλήθηκαν πριν από μια εβδομάδα από τον νέο διαχειριστή του κέντρου για να βοηθήσουν.

Ένα κέντρο εδώ και περίπου δύο χρόνια δίχως ρεύμα, που δεν πληροί όπως φαίνεται σε καμία περίπτωση τον σκοπό του, την περίθαλψη, προστασία και τη διαχείριση των άγριων ζώων, μπλεγμένο για χρόνια σε δικαστικές διαμάχες διεκδικητών του.

http://www.ert.gr/eidiseis/ellada/kinonia/kentro-perithalpsis-agrion-zoon-aiginas-ekklisi-apo-ton-neo-diacheiristi-gia-voitheia-video/

Βίντεο-Ρεπορτάζ: Μ. Σταθοπούλου
Πηγή: ΕΡΤ1

Αρχική



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!