29 Μαρτίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.021 Views

Όταν ακούμε τον όρο ‘’φόλα’’ μάλλον κανείς από εμάς δεν μπορεί να καταλάβει στο έπακρο, πόσο υποφέρει ένα ζώο όταν πεθαίνει βασανιστικά από ‘’φόλα’’ που του έδωσε ο… καλύτερός του φίλος, ο… άνθρωπος… Και αυτό γιατί πολύ απλά τα ζώα δεν έχουν ανθρώπινη φωνή.

Πολλαπλά κρούσματα φρικτού θανάτου από φόλες, σε δεκάδες ζώα (τα περισσότερα σκυλάκια), παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες σε όλη σχεδόν τη χώρα και σύμφωνα με τις έρευνες εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες, είναι τα σκυλιά που κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους από φόλες.

…Και όμως, τα ζώα που θανατώνονται με τον χειρότερο τρόπο, στην πλειοψηφία τους είναι θύματα της ανθρώπινης αδιαφορίας. Και το λέμε αυτό γιατί αν δεν αδιαφορούσαν οι άνθρωποι, αυτά τα ζώα δεν θα ήταν αδέσποτα… με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Χωρίς την ανθρώπινη αδιαφορία δεν θα γυρνούσαν μόνα στους δρόμους και δεν θα πέθαιναν με τέτοιο τρόπο, από το χέρι κάποιου που θεώρησαν πραγματικό φίλο τους και πήραν φαγητό από τα χέρια του.

Δεν είναι μόνο υπόθεση πολιτισμού, είναι υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε τα σκυλιά από τους υπανθρώπους (γιατί μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω), που έχουν το ‘’θάρρος’’ να σκοτώσουν ανελέητα ένα τετράποδο που δεν έκανε ποτέ τίποτα κακό.

Ας πούμε όλοι μαζί ‘’ΟΧΙ’’ στη φόλα και ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στα σκυλάκια. Δεν είναι μόνο θέμα ανθρωπιάς, αλλά δείγμα συνείδησης και αυτοσεβασμού!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

 

Ο απάνθρωπος… άνθρωπος και η φόλαΌταν ακούμε τον όρο ‘’φόλα’’ μάλλον κανείς από εμάς δεν μπορεί να καταλάβει στο…

Gepostet von ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ am Mittwoch, 10. Juli 2013

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!