19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
664 Views
Το τραγουδι σταθμος που ενωνει τους απανταχου φιλοζωους εθελοντες της Ελλαδας!
Τα ζωα της χωρας μας και οχι μονο… δινουν καθημερινα τον αγωνα τους για επιβιωση και μας χρειαζονται ΟΛΟΥΣ ανεξαιρετως περισσοτερο απο ποτε. Ειναι αναποσπαστο κομματι του κοσμου που μας περιβαλλει και εξαρταται αποκλειστικα απο εμας να τα σεβαστουμε και να τα προστατεψουμε.
Αφιερωμένο σε ΟΛΟΥΣ τους φιλοζωους εθελοντες που φροντίζουν τα ζώα και ιδιαίτερα τα αδέσποτάκια και σε όλους τους ακτιβιστες Ανθρώπους που αγαπουμε και εκτιμουμε για την

καθημερινη τους προσπάθεια στον δύσκολο και επίπονο αγώνα δικαίωσης των δικαιωματων των ζώων.
Πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ να κάνουμε κάτι γι’ αυτα τα μοναδικα πλάσματα… STOP στην κακοποίηση τους… STOP στις φολες… Τιμωρία στα Τέρατα…
Για εμάς, που μοιάζει να είμαστε από έναν άλλον πλανήτη. Γεμάτο ομορφιά, αγάπη και καλοσύνη.

Το Official Video Clip του τραγουδιου Σκιά στη γη κυκλοφορησε με σκοπό να γίνει η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας γνωστή στον κόσμο, στις φιλοζωικες οργανώσεις και στους δήμους και να βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί τη δράση της. Η Ε.Δ.Κ.Ε. (www.edke.gr) είναι μια ομάδα κτηνιάτρων που παρέχει αφιλοκερδή κτηνιατρική βοήθεια σε Αδέσποτα ή άγρια ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης. Οργανώνουν αποστολές σε όλη την Ελλάδα για να στειρώσουν και να εμβολιάσουν εκατοντάδες αδεσποτα ζώα.
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου “Παράξενα Δεμένοι” του Γιώργου Σαμπάνη, ο οποίος περιλαμβάνει και το τραγούδι Σκιά στη γη και επειδή το θέμα με τα αδέσποτα, ειδικά σε αυτή τη χώρα πρέπει να είναι πάντα επίκαιρο, γυρίστηκε εκ νέου το βιντεοκλιπ με πολλά φιλοζωικά μηνύματα και πολλές εκπλήξεις.
ΥΓ. Η Pixel το σκυλάκι που πρωταγωνιστεί είχε βρεθεί πεταμένο σε έναν κάδο σκουπιδιών. Του είχαν ακρωτηριάσει το ένα ποδαράκι. Τα κατάφερε να ζήσει γιατί κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν και έδρασαν. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε. Οτι μόνο με την ευαισθητοποίηση όλων, κάτι μπορεί να αλλάξει. Tα αδεσποτα της Ελλάδας ζουν σε τραγικές συνθήκες και πολλά από αυτά βιώνουν ένα βασανιστικό τέλος. Ας δώσουμε λοιπόν όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό για να αλλάξουν τα πράγματα.
Ευχαριστούμε θερμα όλους τους συντελεστές που συμμετέχουν αφιλοκερδώς.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!