20 Απριλίου, 2024

Αναζητειται μια αγκαλιά ανθρώπινη να σφίξει τη Μελενια, με υπευθυνότητα και φροντίδα, να την κάνει να ξεχάσει την πίκρα που βίωσε στην αδέσποτη ζωή.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.069 Views

Εχουμε πει απειρες φορες οτι επανενταξη ισον θανατος. Πολλα αδεσποτακια χανουν τη ζωη τους αδικα απο φολες, παρανομες περισυλλογες και πεταμα απο τον εναν δημο δημιο στον αλλο και φυσικα απαγαγονται απο βανακια προς αγνωστες κατευθυνσεις και πιθανοτατα γινεται ακομα και pet trafficking.

Βοηθηστε να υιοθετηθει η Μελενια! Κοινοποιηστε, για να βρεθει το συντομοτερο ενα ζεστο σπιτακι για την ταλαιπωρημενη αυτη ψυχη!

” Την είπαμε Μελένια . Κοκονάκι επτά κιλά, ετρεχε πανικόβλητη μερα νύχτα στις πυλωτές ξεπαγιασε μουσκεμένη στα χιόνια, στην βροχή .
Ένας την ταίζε, άλλος την έδιωχνε ο τρίτος την κλωτσούσε . Καποιος της τύλιξε το στόμα με κολλητική ταινία και αυτή πανικόβλητη κατάφερε να την βγάλει μετα απο δυο μέρες μονο της … Πλέον φοβόταν και την σκιά της .
Οκτώ μηνες φόβος και μοναξιά σε γειτονιά στην Δράμα με δεκάδες τεράστιες πολυκατοικίες .Καμμια πόρτα δεν άνοιξε…
Την επανένταξε εκεί το κυνοκομείο μας είπαν.
Την πιάσαμε μετα απο κόπο εβδομάδων .
Δυο μέρες δεν έβαλε μπουκιά στο στόμα της. Χαμένη στην συνήθεια να τρέχει να αποφύγει τον άνθρωπο αφησε να την πλησιάσει μονο ο σκύλος της οικογένειας που την φιλοξένησε . 
Τα μάτια της δείχνουν οτι θέλει να εμπιστευτεί Αλλα ο φόβος κυριαρχεί . 
Δεν ξέρει απο αγάπη , της ειναι άγνωστα τα χάδια . 
Ενας εκπαιδευτής ηταν η μόνη λύση για να εξαφανίσουμε τον φόβο απο την ψυχούλα της.
Αναζητάμε μια αγκαλιά ανθρώπινη να την σφίξει με υπευθυνότητα και φροντίδα, να την κάνει να ξεχάσει την πίκρα που βίωσε στην αδέσποτη ζωή.
Ειναι μόλις δυο χρόνων, υγιέστατη ( κάναμε αιματολογικές εξετασεις, αποπαρασίτωση και εμβόλιο ) Ειναι στειρωμενη 
Microtcip 932001000550365
Οποίος θελει να υιοθετήσει την Μελένια ή να την βοηθήσει με την φιλοξενία της στην πανσιον και την εκπαίδευση της παρακαλούμε ας ενημερώσει εμένα ή την Βουλα Ιωαννιδου
inbox” .

https://www.facebook.com/poly.ioannidou/posts/10212244730867829
Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!