25 Απριλίου, 2024

Απαιτουμε δικαιωση για όλα τα έμβυα πλάσματα στη γη, που έχουν κακοποιηθεί-θανατωθει από δίποδα κτήνη που θέλουν να αποκαλουνται άνθρωποι. Κακοποίηση ανθρώπων – ζώων και καταδικη σε κακούργημα!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
359 Views

Από τη μια υπάρχει ένας κόσμος, που με κομμένη την ανάσα περιμενε την ιστορικη στιγμη (όπως κι εμεις, παρ’ όλο που δεν μπορεσαμε να είμαστε εκει) της απόφασης για τη δολοφονία ενός ανθρώπου, του Παύλου Φύσσα και τη δικαιωση της ψυχης του στο προσωπο της ηρωιδας μητερας του Μαγδας.

Περιμενε την καταδίκη της οργανωμένης χρήσης βίας, που εύκολα μπορεί να οδηγήσει στο έγκλημα.

Από την άλλη υπάρχει ένας κόσμος, που φτάνει στα άκρα και ζητά την καταδίκη του οποιοδηποτε ανεγκέφαλου, που οδηγειται στο να βασανίσει και να σκοτώσει το σκυλί του.

…Και αναρωτιομαστε: Πώς γίνεται να μην συναντιώνται αυτοί οι δύο κόσμοι?

Αρνούνται και καταδικάζουν και οι δύο τη χρήση βίας.

Οι δεύτεροι μάλιστα, προειδοποιούν ότι αυτοί που βασανίζουν ζώα σήμερα, αύριο μπορεί να βασανίσουν τον διπλανό τους.

Όμως παίρνουν θέση όταν αυτό φτάνει να γίνει πραγματικότητα?

Οταν ο μπογιας βρισκεται στην περιοχη τους και περισυλλεγει παρανομα τα τετραποδα αδεσποτα αδερφια μας, κατ’ εντολη του εκαστοτε δημ(ι)ου?

Οταν ηρθαν γι’ αυτες τις ψυχες, δεν μιλησες… Οταν ερθουν για σενα, ποιος θα γαβγισει???

Ας σταθούμε λοιπόν έντιμα απέναντι στα γεγονότα κι ας συνταυτιστούμε σ΄έναν κοινό στοχο.

Ας καταδικάσουμε όλοι μαζί τη βία, όταν και σε όποιο έμβιο ον εφαρμόζεται.

Να απαιτήσουμε την τιμωρία αυτών, που αυτόνομα , αυθαίρετα, χωρίς καμιά λογική, μα και αυτών, που οργανωμένα και πάλι χωρίς λογική, σύρονται και επιλέγουν τη χρήση βίας απέναντι σε ανθρώπους και ζώα.

…Και επιτέλους ας απαιτήσουμε από τις κυβερνήσεις μας μια άλλη Παιδεία, που να μας επαναφέρει στο επίπεδο του “Ανθρώπου” και όλοι μαζί ν’ ανέβουμε λίγο ψηλότερα…

Όταν υπάρχει ένα κοινό νήμα, θα πρέπει να το αδράξουμε και να πορευτούμε ακλόνητοι στον κοινό μας στόχο. Έτσι όπου εκδηλώνεται Βία, θα υπάρχουν πολλά μέτωπα απέναντί της… Και αυτό μπορει να είναι ένα πρώτο βήμα για να ξαναβρούμε την Ανθρωπιά μας.

Απαιτούμε τη σύλληψη και την καταδίκη δημ(ι)ων γενοκτονων δημαρχων ζωων και κρατικων υπαλληλων του παρακρατους που ανήκουν στην εγκληματικη οργανωση του αυγου του φιδιου σε κακούργημα, αλλα και σε οποια αλλη νεοναζιστικη οργανωση εγκληματει σε βαρος των ζωων, συντελοντας στο ολοκαυτωμα τους.

Η δικαιοσύνη είναι και πρέπει να είναι τυφλή, είτε πρόκειται για έναν, είτε για 102 νεκρούς. Ειτε ειναι διποδοι, ειτε τετραποδοι. Η κακοποίηση ανθρώπων και ζώων πρέπει να τιμωρείται ως κακούργημα, με τις ανάλογες ποινές.

Τα δικαιωματα των ζωων ειναι ακριβως τα ιδια με τους ανθρωπους και το κρατος θα πρεπει να αναθεωρησει τις μεσαιωνικες αποψεις του με ισχυρους νομους που θα πρεπει να τηρουνται και να εφαρμοζονται απο αδιαφθορους εισαγγελεις και ολοκληρο το δικαστικο συστημα, που θελει ξεριζωμα και φτιαξιμο απο την αρχη.

Απαιτουμε δικαιωση για όλα τα έμβυα πλάσματα στη γη, που έχουν κακοποιηθεί-θανατωθει από δίποδα κτήνη που θέλουν να αποκαλουνται άνθρωποι. Κακοποίηση ανθρώπων – ζώων και καταδικη σε κακούργημα! Χθες!!!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!