26 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.463 Views

…Και για οσους τα κλωτσουν, φυσικα και τα αναπληρωνουμε… Δεν κανουμε πισω με τιποτα. Δεν θα τους αφησουμε να περασει το δικο τους, αλλα το δικο μας. Το ποτισμα και η σιτιση τους ειναι απολυτα νομιμα.

Εχουμε στα χερια μας καταγγελιες οτι αντιδημαρχοι καθαριοτητας, υπαλληλοι οδοκαθαριστες και τσιρακια των ΜΚΟ απειλουν καταστηματαρχες γιατι φροντιζουν αδεσποτα εξω απο τα μαγαζια τους, επειδη εχουν βαλει μπωλακια με νερο και ξηρη τροφη.

Επισης, φιλοζωοι εργαζομενοι σε δημους εχουν απειληθει οτι θα απολυθουν απο τις θεσεις τους, αν θα συνεχισουν να ταιζουν τα αδεσποτα ζωα των περιοχων τους.

Με το γνωστο υφακι, τους ειπαν να τα παρουν σπιτι τους.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΣΥ αντιδημαρχε του κ@λου και της μασας, θα διωξεις τους εργαζομενους?

Απο του μπαμπα σου τα τσιφλικια???

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ολοι, οτι σε καθε δημοτικες εκλογες εμεις ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!!!

Σε καποια αλλη ζωη, ολους αυτους τους υπαναπτυκτους θα τους ταισουν οτι πιο καυτερο και αλατισμενο με το ζορι και θα τους ξαμολησουν στην ερημο, για να δουν πως ειναι να πεθαινεις απο τη διψα…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!