25 Απριλίου, 2024

Μαυρο δαγκωτο και φιμωτρο στους πολιτικους που λενε πολλες μ@λακιες…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
938 Views

Αντε ξανα τα ιδια και τα ιδια. Οι εκλογες ειναι το εργο που το εχουμε δει και θα το ξαναβλεπουμε, παντα στο ιδιο μοτιβο. Επειδη ομως ο χρονος ειναι ο πατερας της αληθειας και επειδη χρονια εχουν περασει και τα εχουμε δει ολα, ενα εχουμε να πουμε και στους παλαιοτερους και στους συνομηλικους και στους νεοτερους: Οπου ακους πολλα κερασια, κρατα και μικρο καλαθι.

Ολοι θελουν να μας σωσουν. Αλλα κανεις απο οσους το διατυμπανιζουν δεν προκειται να το κανει. Ουτε και αποφασιζουν αυτοι.

Τα πραγματα ειναι προγραμματισμενα και ετσι οπως ειναι προγραμματισμενα, ετσι και θα γινουν. Ουτε η δικη μας ζωη προκειται να γινει καλυτερη ξαφνικα, ουτε οι υποσχεσεις τους εχουν υποβαθρο.

ΟΛΟΙ, διποδοι και τετραποδοι, ΟΛΟΙ στον ιδιο μυλο αλεθονται. Γι’ αυτο και απευθυνομαστε στους φιλοζωους σαν κινημα, μιας και διατηρουμε αυτου του ειδους την σελιδα.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ.

Πριν πατε λοιπον στην καλπη, σκεφτειτε ποσο πολυ εχει απαξιωθει και σκατοποιηθει η δικη σας ζωη και αξιοπρεπεια… Και αφου κανεις δεν νοιαστηκε για εσας, ποσο μαλλον για τα ζωα.

Ψηφιστε κατα συνειδηση, οπως νομιζετε εσεις καλυτερα… Και μην ακουτε τις τριχες που κυκλοφορουν. Οι μονες ΣΙΓΟΥΡΕΣ τριχες, ειναι αυτες που εχετε επανω σας και αυτες που χαιδευετε στο σωμα των ζωων σας. Οι αλλες, που απλως αιωρουνται στον χωρο και ειναι κατσαρες και συμβαινει να μην τις βλεπετε, αλλα να τις ακουτε, απλα μολυνουν τον αερα που αναπνεετε.

Ο σοφος ο ανθρωπος μονο απο τις εμπειριες που εχει αποκτησει στην ζωη του, το μονο πραγμα που εχει μισησει πιο πολυ ειναι το ψεμα. Γιατι το ψεμα ειναι χαρακτηριστικο του ανελευθερου ανθρωπου, ενω η αληθεια του ελευθερου…

… Και επειδη δεν ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι, βαση των προυποθεσεων που εχουν δημιουργησει για εμας, εχουμε ΜΟΝΟ ενα οπλο: Το πνευμα μας. Αυτο μεχρι στιγμης ειναι ελευθερο. Μπορει να σκεφτει και να διακρινει την αληθεια.

Αυτοι ψαχνουν για χαζους και για θυματα. Ουτε το ενα να ειστε, ουτε το αλλο. Βαλτε το μυαλο σας λιγο να δουλεψει και… ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ. Για τους Μαυρογιαλουρους και για οσους τρεμουν πιο πολυ μην χασουν τα προνομια και τις θεσουλες τους.

Ασε που οποιος διανοηθει να πει και καμια αληθεια, γινεται ξαφνικα τρελλος, γραφικος και οσες αλλες ταμπελες μπορει να διανοηθει κανεις οτι μπορει να κρεμαστουν επανω σε εναν ανθρωπο.

Πρεπει να καταλαβουν καλα οτι αυτα δεν περνανε. Δεν πανε να λενε οτι θελουν… Παντα καποιος θα βρισκεται και θα λεει εστω και μια αληθεια και ας τον πουν οπως θελουν… Και ας μας πουν και εμας που διακρινουμε αυτην την αληθεια οπως θελουν. Ποσως μας απασχολει. Η γνωμη τους δεν μετραει. Δεν λαμβανεται υπ’ οψιν. Την εχουμε χεσμενη. Οπως εχουμε χεσμενα και ενα σωρο αλλα πραγματα.

Δεν εχουμε να φοβηθουμε κανεναν και τιποτα… Και μην εχει κανεις σας να φοβηθει τιποτα. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ και οτι ειναι να γινει, ας γινει.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2812834145410075/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!