20 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
580 Views

Aν υπάρξει αστυνομία ζώων, δεν θα απαρτίζεται απο ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα, αλλα απο ανθρώπους που θa το δουν σαν εύκολη λύση, η απο ανθρώπους που ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλεια.

Το θεμιτό αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει ποτε! Θα υποφέρουν περισσότερο τα ζωάκια, θα χτυπούν το κεφάλι τους οι φιλοζωοι που την πάτησαν με την ιδέα και τέλος θα χαίρονται μονο αυτοί που εξυπηρετηθηκαν οι σκοποί τους, μέσω της αγάπης μας προς τα ζώα!

Αν δημιουργηθει Αστυνομια Ζωων, να ξερετε ενα πραγμα: Θα συλλαμβανεται απο το μπογια-αστυνομικο (λες και ειναι εγκλημα να εισαι αδεσποτος) και θα οδηγειται στη φυλακη-“κυνοκομειο”. Αν σε 15 ημερες δεν βρεθει καποιος να το σωσει, γιατι φυσικα δεν θα βρεθει ευκολα, το ζωο θα οδηγηθει σε τοπο χλοερο-αποτεφρωτηρα… στην κολαση δηλαδη και αυτο θα γινεται συνεχεια.

Γιατι υπαρχουν λοιπον μεγαλοφορεις, ΜΚΟ και επαγγελματιες φιλοζωοι που υποστηριζουν την ολη ιστορια?

Πολυ ευκολο ειναι να βαζουμε ταμπελες στον εαυτο μας η στους αλλους. Το συνηθιζουν ολοι τον τελευταιο καιρο αλλωστε και η λεξη φιλοζωος παιζει σε πολλα ταμπλω.

Εμεις μια ταμπελα θα βαλουμε γι’ αυτο το θεμα, οταν ερθει η ωρα. Για να συνεχισετε να μας εκπροσωπειτε, θα πρεπει να υπαρχει η προυποθεση οτι σας εχει ψηφισει η πλειοψηφια των φιλοζωων, δηλαδη 1.500.000 πολιτες, οσοι ακριβως υποστηριζετε οτι ειμαστε. Αν ολοι το θελουν βαση δημοκρατικων διαδικασιων, απο εκει και περα οτι μας αξιζει ,θα εχουμε…

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!