24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
7.104 Views

Sos!!! Οποιος εθελοντης μενει η κινειται στην περιοχη κοντα στο κυνοκομειο Λαμιας, οπου υπαρχει διπλο μετωπο πυρκαγιας, ας ερθει σε επαφη με τους φιλοζωους που φροντιζουν τα ζωα , ωστε σε περιπτωση που πλησιασει η φωτια, να βοηθησει στη διασωση και την μεταφορα των ζωων.

Η νεοτερη ενημερωση που εχουμε ειναι οτι εγινε κατασβεση της εστιας της φωτιας και η κατασταση ειναι προς το παρον ελεγχομενη, αλλα επειδη ο ανεμος ειναι δυνατος και αλλαζει απο τη μια στιγμη στην αλλη κατευθυνση, ας υπαρχει εγρηγορση για να αποφευχθει καθε κακο.

Οσον αφορα τα ζωα της αγριας φυσης, οι απωλειες σε αριθμο ειναι τετραστιες, καθε φορα που ξεσπα μια πυρινη λαιλαπα, που στις περισσοτερες περιπτωσεις οφειλεται σε εμπρησμο και στις λιγοτερες σε ανθρωπινο λαθος, καθε φορα που ο στρατηγος ανεμος πνεει με μεγαλες ταχυτητες, ειδικοτερα σε συνθηκες καυσωνα.

Υπαρχουν πιθανοτατα αλλα ζωα ιδιοκτητα, αδεσποτα και εκεινα που ανηκουν στην αγρια φυση που χρειαζονται βοηθεια, ακομα και ιδιωτικα καταφυγια φιλοζωων. Παρακαλουμε προωθηστε την εκκληση!!!

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!