19 Απριλίου, 2024

Διποδο κτηνος τρυπησε με κρικο το πίσω πόδι αδεσποτου σκυλου για να τον σταματήσει από τη διαφυγή

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
8.164 Views

Ένας φτωχός αδέσποτος σκύλος σώθηκε με επιτυχία , όταν βρέθηκε στους δρόμους του Chatsworth, της Νότιας Αφρικής.

Η South Coast Sun ανέφερε ότι το φτωχό αθώο αδεσποτο κουτάβι, είχε ένα κρικο διάτρητο στο πίσω πόδι του.

Η SPCA του Amanzimtoti είπε ότι πρόκειται για μια σοβαρη περίπτωση κακοποιησης. Όλο το προσωπικό διάσωσης ήταν συγκλονισμένο από αυτό που είδαν.

Ο Tracey Griling,  διευθυντής του οργανισμού διάσωσης, έσπευσε να μεταφερει τον σκύλο σε ένα νοσοκομείο ζώων. Διαπιστώθηκε ότι πριν από 24-28 ώρες ο σφιγκτήρας είχε τρυπησει το πίσω πόδι του σκύλου.

Το κουτάβι περιγράφεται ως ένα καλό σκυλί σε χαρακτηρα. Όλοι ελπίζουν ότι ο σκύλος θα βρει ένα σπίτι μόλις γίνει καλύτερα.

Ο Girling είπε ότι ο σκύλος διασώθηκε από τους δρόμους και αμέσως μεταφερθηκε σε έναν κτηνίατρο ο οποίος τον εξέτασε, εργαζόμενος να αφαιρέσει τον σφιγκτήρα πριν να γινει μόλυνση.

Ο Girling συνεχίζει,

“Εγώ αμέσως έσπευσα και μετεφερα το σκυλί στον Dr Hoole ενω εκλαιγε απο τον πόνο. Ο γιατρός είπε ότι είναι μια πρόσφατη πληγή, που δημιουργηθηκε μεσα σε 48 ωρες”.

 

Πηγη:

doggiescare.com

 

 

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!