18 Μαΐου, 2024

Τερατων εργα… Εικονες φρικης απο καταφυγιο-κολαστηριο στη Γαλλικη Γουιανα…

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
908 Views

Χαλουν την εικονα των ευρωπαικων δρομων… Των δρομων του… “πολιτισμου” και της… “καθαρης” συνειδησης… Δεν ειναι επιλογη τους που ερχονται σε αυτον τον σαπιο κοσμο… Δεν ειναι επιλογη τους αν θα ζησουν στον δρομο, στο σπιτι η σε καποιο καταφυγιο-νταχαου, οπου μεσα σε 15 ημερες αν δεν υιοθετηθουν, τους κανουν ευθανασια.

Ποια ειναι αυτα τα κτηνη και με ποιο δικαιωμα το παιζουν θεοι, αφαιρωντας την ζωη αυτων των πλασματων? Τι φταινε αυτες οι ψυχουλες? Τα ρωτησαν αυτα αν ηθελαν να ειχαν αυτο το τελος της ζωης τους? Ντροπη και αισχος… Κριμα, γιατι τα διποδα τερατα ειναι πολλα και αναρωτιομαστε γιατι δεν γινεται ευθανασια και σε αυτους, ετσι να καθαριζει ο τοπος.

Να σερνονται στη γη, μεχρι την τελευταια τους ανασα. Οχι μονον αυτοι που τα εγκαταλειπουν, αλλα και αυτοι που τοσο “απλοχερα”, χωρις ενοχες, χωρις οικτο ,”χαριζουν”το τελευταιο “χτυπο της καρδιας τους… 

Τα μαζευουν οι αγγελοι θανατου απο το δρομο για να τα… “προστατεψουν” και μετα δεν τρεχει κατι μωρε …”Τα σωσαμε “απο τον δρομο και μετα τα δολοφονουν… Απλα δεν τρεχει κατι ομως… Ειναι “ηρωες “… Μπραβο σας ρε καθικια… Δεν υπαρχει ουτε ευχη ουτε καταρα για τετοιους απανθρωπους… Να κριθουν το συντομοτερο δυνατον, γιατι πιστευουμε οτι η ημερα της κρισης και η θεια δικη θα ερθει συντομα γι’ αυτους…

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/1636697976357037/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!