27 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.000 Views

Αυτοεκλεγόμενοι, ισόβιοι αξιωματούχοι, τραστ-ΜΚΟ-εταιρειες και κρατικοι οργανισμοι, που πληρωνονται απο εξωτερικο και κρατικες επιχορηγησεις!!!

Αξεστοι και ανάγωγοι που πουλάνε σανό φιλοζωίας για πολλά χρόνια, αλλάζοντας απόψεις και θέσεις σαν τα πουκάμισα και τελικά επικίνδυνοι για τα πιο ηρωϊκά πλάσματα του πλανήτη και τους αγνους φιλοζωους…

Τα αστεγα/αδέσποτα ζωακια!!!

Ξέρουμε πολύ καλά τι κουμάσια είναι, καθότι έχουμε βρεθεί απέναντι πολλές φορές!!!

Η “φιλοζωία” τους έχει μόνο μανδύα, που από κάτω κρύβονται οι βαθιά εχθρόζωες απόψεις και δράσεις τους!!!

Δεν δέχονται καμία αντίθετη άποψη και προσπαθούν με κάθε υπόγειο τρόπο και μέσο να φιμώσουν τον οποιονδήποτε παει κόντρα στα συμφέροντα τους.

Τίποτα να μην σας κάνει εντύπωση με ότι λένε και ότι κάνουν…

Είναι και μεγάλες ψωνάρες εκτός των άλλων!!!

Δυστυχώς υπαρχουν χάπατα που τους ακολουθούν και τους επιβραβεύουν και εχουν επικίνδυνο κύκλο “συνεργατών”!!!

Τοσα χρονια λενε οτι ειναι εθελοντες!

Τοσα χρονια λεμε την Αληθεια, που ΟΛΟΙ προσπερνατε και αδιακοπα δινετε επαίνους, δωρεες και προσφορες στους μισθοφορους της πολιτικο-ζωα-φιλιας!!!

Η γαγγραινα αυτης της χωρας ειναι ολοι αυτοι οι αυτοαποκαλουμενοι “σωτηρες”, ταχα “εθελοντες”, που σε συνεργασια με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, μεσω αντισυνταγματικων νόμων-ζωομνημονιων από τη ναζιστική Ε.Ε., μαζι με τους δημιους-δημους εχουν φερει τον μεσαιωνα ολων των αξιων ζωης…

Εάν αναζητά κάποιος τους λόγους για τους οποίους ή φιλοζωική υπόθεση καρκινοβατει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δυστυχώς τον χώρο νέμονται κατ’ ουσιαν “συμμορίες” ατόμων, με συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία προωθούν, με πρόσχημα τα δικαιώματα των ζώων.

Την οποιαδηποτε υβρη και ταμπελα που τόλμησαν να μας προσαψουν, τους την επιστρέφουμε στον ύψιστο βαθμό!!!

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!