20 Απριλίου, 2024

Εσκεμμένη, επικίνδυνη παραπληροφόρηση απο την πλειοψηφια των συστημικων ΜΜΕ. Αλλά εδώ το κάνουν εις βάρος ανθρώπων, δεν θα το κάνουν εις βάρος των ζώων?

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
672 Views

Αυτή η δημοσιογραφία του κιτρινισμού σπάει κόκαλα, είτε στοχοποιεί ανθρώπους, είτε τα βάζει με ζώα.

Τιτλος απαραδεκτος που σπερνει πανικο και τρομολαγνεια στους αναγνωστες: “Τρόμος στην Κυψέλη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή. Είχε δάγκωμα από πίτμπουλ στο πρόσωπο”.

Συμπέρασμα αδαούς και μη έχοντος κάνει κλικ στο άρθρο: “Το αγριόσκυλο έφαγε τη γυναίκα και τη σκότωσε. Θάνατος στα πίτμπουλ (περίπου)”.

Συμπέρασμα έχοντος κάνει κλικ στο άρθρο: Η γυναίκα πέθανε από άγνωστη αιτία, επί μέρες ολόκληρες δεν την είχαν αναζητήσει, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, και το σκυλί, που ήταν μέρες νηστικό, αναγκάστηκε κατά τα φαινόμενα να φάει το μάγουλο της κυράς του.

Σοκαριστικό, ναι, αλλά όχι για το πίτμπουλ, ειδικά αν θυμηθούμε το περιστατικό της ανθρωποφαγίας των Άνδεων από τους επιζήσαντες του αεροπορικού δυστυχήματος.

Σοκαριστικό γιατί κανείς δεν αναζήτησε για μέρες μια γυναίκα που ζούσε μόνη της. Με μοναδική της συντροφιά ένα πίτμπουλ…

Πέθανε η γυναίκα απο άγνωστα αιτια. Το σκυλί ενέργησε ενστικτωδώς, καθώς απ οτι ακουσαμε και απο τις ειδήσεις, 6 ημερες ηταν κλειδωμένο μεσα χωρις φαγητο και νερο και τους γειτονες που ρωτησαν μιλησαν για ενα ηρεμο πλασμα που δεν γαυγιζε ουτε σε γατα. Τωρα οτι και να λεμε θα δειξει η νεκροψια…

Το Α.Τ. Κυψελης με το οποιο επικοινωνησαμε αμεσα, ο αξιωματικος υπηρεσιας μας επιβεβαιωσε οτι ναι μεν βρεθηκε η γυναικα νεκρη και σε σηψη, χωρις να υπαρχει καν περιστατικο που να εμπλεκεται σκυλος. Τα συμπερασματα δικα σας.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2437172579642902/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!