29 Μαρτίου, 2024

Ημέρα πένθους, θρηνου, θλίψης, για τα αθώα πλάσματα που βασανιζονται, θανατωνονται και αποτελούν είδος προς κάθε εκμετάλλευση

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
1.116 Views

Την ίδια ώρα που κάποιοι γιορτάζουν την ημέρα των αδέσποτων, τα περισσότερα βρίσκουν το θάνατο με φόλες- ευθανασίες κάθε μορφης.

Παγκόσμια Ημέρα Υποκρισίας η σημερινή. Τα αδέσποτα ζώα δεν θα μπορούσαν να την γιορτασουν ποτέ, όταν 365 μέρες το χρόνο διποδα κτήνη φροντίζουν για τη γενοκτονία και το ολοκαύτωμα τους στη χώρα μας και σε παγκόσμιο επίπεδο φορώντας τη μάσκα της αρρωστημενης και ψεύτικης φιλοζωιας. Τα προδίδουν κάθε μέρα με τις εγκληματικές τους πράξεις, που είναι βαριά κακούργηματα και δεν θα τιμωρηθούν στην πλειοψηφία τους ποτέ.

Για όλα τα τετράποδα του δρόμου, οι άνθρωποι είναι ναζί και έχουν αποτύχει σαν είδος. Όλη αυτή η κτηνωδία δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ και θα διαιωνιζεται εις τους αιώνες των αιώνων.

Ημέρα πένθους, θρηνου, θλίψης, για τα αθώα πλάσματα που βασανιζονται, θανατωνονται και αποτελούν είδος προς κάθε εκμετάλλευση.

Τα αδέσποτα ζώα σε κλουβιά γιορτάζουν? Τα φολιασμενα, τα εγκαταλειμμένα, τα βασανισμένα, τα άρρωστα, αυτά που οδηγουνται κατά χιλιάδες στην ευθανασια, ανά λεπτό, παγκοσμίως? Εκείνα που είναι εκμεταλλευσιμο είδος για ότι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, από τα διποδα μιασματα που θέλουν να πλουτίζουν στον βωμό του κέρδους και της ματαιοδοξίας τους, παίρνοντας βαθειά ικανοποίηση από τη τη μαζική εξολόθρευση τους? Αν είναι έτσι, να γιορτάσουμε και τα παιδιά της Αιθιοπίας!?

Στην πλειοψηφία τους τα αδέσποτα δεν έχουν άστρο. Τι να γιορτάσουν λοιπόν? Την εξολόθρευση – κακοποίηση τους από διποδα κτήνη?

Η σκέψη και όλο μας το ειναι άνηκει σε σας. Είστε όλα παιδιά και αδέλφια ενός κατώτερου Θεού επάνω σε αυτό τον πλανήτη. Η δικαίωση για σας θα έρθει, μόνο με την ολοκληρωτική καταστροφή του. Λευτεριά σε όσους είναι στα κλουβιά των Άουσβιτς και Νταχάου όλης της γης.

Ειδικά τη σημερινή ημέρα Υποκρισίας, οι δίποδοι εγκληματίες που φροντίζουν για το ολοκαύτωμα των αδέσποτων, να αυτοκτονησουν.-

Ημέρα πένθους, θρηνου, θλίψης, για τα αθώα πλάσματα που βασανιζονται, θανατωνονται και αποτελούν είδος προς κάθε…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ στις Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!