29 Μαρτίου, 2024

H απάντηση στο μίσος και στην βία δεν είναι παρά η ανθρωπιά και η αγάπη!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
769 Views

Το δικό του μήνυμα ανθρωπιάς σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης ενάντια στην κακοποίηση ζώων, στέλνει μέσα από ένα video παραγωγής του ο Γιώργος Μαργαριτόπουλος, κατοικος Βολου.

Σχολιάζει ο ίδιος σε μήνυμά του προς την etetrapodotypia.gr:

Θέλω να σάς ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου που φτάσατε έως εδώ παρακολουθώντας όλο το βίντεο… Δυστυχώς καθώς έβλεπα τέτοιου είδους γεγονότα να διαδραματίζονται εκτός από εξοργισμένος αλλά και αηδιασμένος ένιωσα ανήμπορος ώστε να ανταποδώσω και να αντικρουσω όλη αυτή την Βία και το Μίσος! Για αυτό δημιούργησα αυτό το βίντεο ώστε να μπορέσω να αντικρουσω το μίσος με την ανιδιοτελή αγάπη! Να μπορέσω να αντικρουσω την βία με την ανθρωπιά αλλά και την αλληλοβοήθεια! Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπετε ώς πρωταγωνιστή τον Inferno ο οποίος ψάχνει την αγάπη… Την βρίσκει…! Αλλά και την χάνει… Ελπίζοντας να πετύχω την δημιουργία διάφορων συναισθημάτων αλλά κυρίως να δείξω ότι όλοι μπορούμε να έχουμε φωνή σε ότι μάς προβληματίζει! Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό! Αλλά και ότι όλοι μαζί ενωμένοι δεν υπάρχει κάτι πού να μην μπορούμε να κάνουμε!!

Και σε αυτό το εγχείρημα και την πρωτοβουλία βρήκα ένα σύμμαχο! Ο οποίος με το πού άκουσε την σκέψη μου ταυτίστηκε απόλυτα!

Ο σύμμαχος αυτός δεν είναι παρά από τον Στέλιο Καλαφατιδη που τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο είναι ιδιαίτερα γνωστός για την φιλοζωική του δράση αλλά και την ευαισθητοποίηση. Ο οποίος μού έδωσε την δυνατότητα να ενισχύσω την όλη αυτή προσπάθεια δίνοντας ανά 10.000 views από μία μεγάλη σκυλοτροφή σε όποιαδήποτε φιλοζωική οργάνωση δίχως κερδοσκοπικό ενδιαφέρον διαλέξουμε. Λέω διαλέξουμε γιατί θα ήθελα να είναι κάτι το οποίο θα κάνουμε μαζί! Θα ήθελα να αναφέρετε σε μορφή σχολίου στο βίντεο την οποιαδήποτε φιλοζωική ομάδα ή οργάνωση την οποία γνωρίζετε (δίχως κερδοσκοπικό ενδιαφέρον) ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε μαζί ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς πού πραγματικά το έχουν ανάγκη! Αλλά και να κάνετε share κ like το βίντεο ώστε να μπορέσουν όλοι να γίνουν μέρος του!

Θα ήθελα να καταλάβετε ότι δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος ούτε έχω πληρωθεί αλλά και θα πληρωθώ από όλο αυτό πού κάνω. Το κάνω καθαρά από την αγάπη μου για τους τετράποδους φίλους μας, αλλά και το μίσος μου απέναντι σε τέτοιου είδους γεγονότα και πράξεις.

Ελπίζοντας να δείξω ότι η συντροφικότητα άλλα και η αγάπη είναι ποιό δυνατή από κάθε μίσος αλλά και να δώσω σε όλους την δυνατότητα να συμβάλουν ενεργά σε όλο αυτό το εγχείρημα δίνοντάς του την πνοή πού του αρμόζει!

Η ελπίδα μού είναι να ξεπεράσουμε τα 100.000 views και να μπορέσουμε να δώσουμε τουλάχιστον 10 μεγάλες σκυλοτροφές! Μακάρι και 20…!

Σας ευχαριστώ πολυ που γίνατε μέρος σε αυτο το εγχείρημά μου!

Με εκτίμηση

Γιώργος Μαργαριτόπουλος

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!