18 Απριλίου, 2024

Το εχθροζωικο τρομονομοσχεδιο επιστρεφει μεχρι το τελος Απριλιου

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
875 Views

Ολα θυμίζουν την “πολιτιστική” επανάσταση του ΜΑΟ, όπου υπήρχε σχετική ντιρεκτίβα να εξοντώνονται τα σπουργίτια για να μή τρώνε τα σπαρτά!!!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μας υποχρεώσουν να πετάξουμε τα κατοικίδια μας στον δρόμο! Αν το επιχειρήσουν, ανοίγουν πόλεμο… Και προβλέπουμε ότι σε έναν τέτοιο πόλεμο, δεν θα χυθεί μόνο το αίμα των σκυλιών και των γατιών.

Στο τρομονομοσχεδιο του κ@λου υπερτονιστηκε δια στοματος του νυν υπουργου, ότι το “Ταμείο Ζωοφιλίας” σε κάθε δήμο θα το πληρώνουν οι φιλόζωοι και όχι το σύνολο της κοινωνίας.

Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε τους φόρους για την Παιδεία και για τα παιδιατρικά νοσοκομεία να τους πληρώνουν μόνο όσοι έχουν παιδιά. Τους φόρους για τα οδικά δίκτυα μόνο όσοι έχουν αυτοκίνητα. Τους φόρους για την προστασία της φύσης όλοι εκτός από όσους ζουν σε αστικά κέντρα, τους μισθούς των ρασοφόρων μόνο όσοι είναι χριστιανοί, τους μισθούς των β(ο)υλευτών, υπουργών, συμβούλων, γραμματέων τους μόνο όσοι ψηφίζουν κλπ.

Φαίνεται ξεκάθαρα με το νομοσχέδιο “φιλοζωίας” που επιχειρει να περάσει το υπουργείο, ότι μοναδικό σκοπό έχει το τέλος της σχέσης που θα έχουν οι άνθρωποι με τα αδεσποτα και δεσποζομενα ζώα συντροφιάς. Γιατί σε έναν κόσμο που όλα είναι στηριγμένα στο χρήμα, η αγάπη και ο σεβασμός οδηγούνται σε ναζιστικα καταφύγια εξόντωσης Νταχαου και Αουσβιτς.

Το Νομοσχέδιο εκτρωμα για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς, θα επανέλθει όταν επαναδιαμορφωθούν οι σχετικές διατάξεις σε λιγοτερο απο ενα μηνα.

ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Η ΠΙΕΣΗ, Η ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Ε.Ε.

Εχουν στοχους, ειναι πολυ το χρημα που ρεει απο την διαχειριση των αδεσποτων και κανεις τους δεν θελει να χασει το ζεστο παραδακι της Ευρωπαικης χρηματοδοτησης!!!

Ο υπουργος του ΥΠΑΑΤ ΔΕΝ είναι τρελός! Φέρνει τον μπόγια που δεν εφυγε ποτε απ τη χωρα μας σε πολλες αλλες μορφες, φτιάχνει κυνοκομεια-κολαστηρια για να γινονται αβερτα ευθανασιες και ξεπουλάει τα ζώα σε ιδιώτες.

ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΖΩΟΜΝΗΝΟΝΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ, ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΟΔΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΑΤΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ Ε.Ε. Σκοτώνουμε σαν χωρα τα αδέσποτα. Δεν θα μπορούμε να τα υιοθετουμε απο το δρομο. Δεν θα μπορούμε να πάμε κάποιο αδέσποτο στον κτηνίατρο. Η κακοποίηση θα μένει ατιμώρητη, χωρις το πλημμελημα να εχει μετατραπει σε κακουργημα.

Ποιος νομίζει πως είναι και τι ακριβώς πίνει?
Αν ψηφιστεί αυτό και γίνει νόμος, που δυστυχως ειναι αναποφευκτο… τι να πουμε… δεν έχουμε καμία ελπίδα ως άνθρωποι πια…

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541.82303.174051975954985/2115754975117999/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!