28 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
509 Views

Που εχει φέρει ζώα και αγνους φιλοζωους στην εξαθλίωση, που κλεβει μεσω προστιμων τα χρηματα των Ελλήνων φιλοζωων, που η νεα δικτατορία/τρομοκρατία, που μας επέβαλλε η ναζιστική Ε.Ε. εχει διχάσει και εξαθλιωσει ολο το ελληνικο κρατος, με πρόσχημα το αφηγημα της υποχρεωτικης στειρωσης, αλλιώς του δείγματος DNA των ζώων μας έναντι 150 ευρω και επιβολή προστιμων χιλιαδων ευρω για τους παραβατες, ηλεκτρονικό φακέλωμα και που εχει παραδώσει την κυριαρχία του κρατους σε ξένους…

Αυτά λοιπον τα γενοκτονικα δίποδα, εχουν το θράσος να μιλανε για δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη, υποχρεωτικότητα;;;

Είμαστε στο στάδιο που θα πρέπει πλέον να μην ασχολούμαστε με την παράνοια της κυβέρνησης και να θίγουμε κάθε δευτερόλεπτο ότι ολα αυτά τα μετρα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, καθώς ως φαίνεται με την απώλεια κάθε λογικής, κάθε ίχνους ηθικής, το μόνο προπύργιο για τη διασφάλιση των ζωών μας καταλήγει να είναι το Σύνταγμα.

Για την αντισυνταγματικότητα δεν υφίσταται αμφιβολία και προκαλουμε οποιονδήποτε “συνταγματολόγο” να επιχειρηματολογήσει υπέρ της συνταγματικότητας κάθε τρομολαγνικου, ζωοκτονικου άρθρου του καταπτυστου νομου.

Είμαστε στη μετάβαση από τις πολλαπλές υποχρεωτικοτητες, στο στάδιο που όλα θα ειναι υποχρεωτικα, όπως επιβάλλει με το ετσι θελω η κυβέρνηση.

…Και το τελικό στάδιο, όπως προέβλεψε ο Όργουελ, θα είναι πως :

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ.

Πισω απο τα κάγκελα πρεπει να βρεθείτε ολοι εσεις που εχετε κλεψει και συνεχίζετε να κλέβετε τα χρήματα που ανηκουν στον Ελληνικό λαό και προσπαθείτε να αφανίσετε οτι υπάρχει σε τουτο τον τόπο…

Οργη για ολους εσας, αλλα μεγαλύτερη για ολους εμας που ανεχόμαστε να παιζουν με τις ζωές των ζώων, αλλά και τις δικές μας.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!