
Δεκάδες δολοφονηθέντα σκυλιά βρέθηκαν τυλιγμένα σε σακούλες, στην περιοχή της Αδριανούπολης.
Φαίνεται ότι δεν ασχολούνται πια με τους ομαδικούς τάφους, απλώς ρίχνουν τα άψυχα σώματά τους σε χωματερές.
Ακτιβιστικες extreme ομάδες, θα έπρεπε ήδη να έχουν περιποιηθει τους μπογιες καταλλήλως, ακόμα και με μάχες σώμα με σώμα, φυγαδευοντας τα ζώα.
©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Please follow and like us:
Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.
Περισσότερα άρθρα
Μια αγκαλιά που συγκίνησε όλο τον κόσμο!
“Κοινωνικο”-Πολιτικο-Ζωα-Φιλικο-Αστυνομοκρατουμενο Κρατος Που Επιδιωκει Να Μηδενισει Τον Ελληνικο Πληθυσμο Ανθρωπων Και Ζωων
Δεν θα αποδωθει δικαιοσύνη σε κανένα πλάσμα, γιατί το κράτος, οι νόμοι και ότι αφορά τα ζώα είναι ανύπαρκτα. Φόλα στο σάπιο και σαθρο σύστημα