19 Μαρτίου, 2024

Η Φιλοζωία δεν είναι BusineSS! Οι BusineSS δεν έχουν πρόσωπο! Είναι Απροσωπες και Ψυχρές! Η Φιλοζωία είναι Συναίσθημα και Ενδιαφέρον για τα Ζωα!!!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
246 Views

Πώς προκαλείς μια ιλιγγιώδη αύξηση στις εγκαταλείψεις σκύλων και γάτων (και γιατί)?

1. Με έναν αντισυνταγματικό και ασυνάρτητο νόμο, ο οποίος είναι αδύνατο να εφαρμοστεί, πετυχαίνοντας το ακριβώς αντίθετο από αυτό που παριστάνει (έξτρα μπόνους για κομπίνες, μίζες και ρουφήχτρες επιδοτήσεων).

2. Κάνοντας την προοπτική κατοικίδιου απεχθή και δυσχερή στους ψαγμένους και έμπειρους κηδεμόνες (δηλαδή στο απαιτητικό κοινό που εκτιμάει την σωστή ερασιτεχνική εκτροφή, αποκλείεται να αγοράσει σκύλο ή γάτα από φάμπρικες και εξ΄ ίσου απίθανο να υιοθετεί επιπόλαια σκύλους που δεν είναι ταιριάζουν στον τρόπο ζωής, τις ανάγκες και τις δυνατότητές του, ή να τους στειρώνει χωρίς ιατρικό λόγο).

3. Καθιστώντας την κηδεμονία ζώου οικονομικά δυσβάστακτη στην εργατική τάξη (ακόμα και στους απληροφόρητους -και γι’ αυτό εύκολα διαχειρίσιμους- ενοχικούς αρχάριους φιλόζωους, που στρέφονται αναγκαστικά και παρορμητικά στα στειρωμένα ζωάκια των παραπηγμάτων, με αφελή προτίμηση στα μικρόσωμα σκυλιά για διαμέρισμα που “δεν μαδάνε” – παράπλευρες απώλειες στην ατέρμονη αλυσίδα της κουταβοπαραγωγής: χοντρεμπόριο-εγκατάλειψη-αντικατάσταση από εισαγόμενο “υποπροϊόν”).

Οι κυνικοί κατ’ επάγγελμα κυνοχρήστες θα ξηλωθούν, θα λαδώσουν, θα εκμεταλλευτούν τη λειτουργική ανικανότητα του κράτους και θα εξυπηρετηθούν από τους κομματάρχες, όπως πάντα.

Τι απομένει?

Η “ελεύθερη αγορά” χωρίς ενημέρωση και παιδεία, κυρίως η μικρομεσαία αστική τάξη:

Ακόμα πιο εύκολα κορόιδο του σκυλέμπορα, θα τα βρίσκει μπαστούνια, θα επιστρέφει το σκύλο-θύμα στο Δήμ(ι)ο ή στο μαγαζάτορα, θα απογοητεύεται, θα εγκαταλείπει την ιδέα ή θα συμβάλλει στην ανακύκλωση “δοκιμάζοντας” τις “υποαλλεργικές” ράτσες του συρμού από τις πιο ακατάλληλες πηγές, μέχρι να αντικατασταθεί από τους επόμενους στην ουρά πελάτες, το ιδανικό δημογραφικό – στόχο της βιομηχανίας τετράποδων αγχολυτικών και υποκατάστατων μωρουδίστικης φατσούλας για αστούς.

Όσο για τους αυτόχθονες οικότυπους, αντί να παρέχονται κίνητρα για την προστασία τους, οι ελάχιστοι αφοσιωμένοι που μπορούν να σκάνε, επιπλέον όλων των άλλων εξόδων, από ένα 150άρι για το κάθε ζώο, γατάκι ή κουταβάκι που προσπαθούν να περισώσουν από την φιλευσπλαχνία της γενοκτονίας, είναι κι’ αυτοί ενοχλητικό είδος προς εκκαθάριση.

Η πρόοδος απαιτεί θυσίες και πολύ τσιμέντο.

Οι σπεκουλαδόροι νεοναζιστοφιλελέρες φυρερισκοι της ελιτ του Χάρβαρντ πάντως σέβονται μία μοναδική ράτσα – την ανώτερη, καθαρόαιμη Αρία φυλή της εξουσίας και της μπίζνας (έννοιες συνώνυμες στην πλουτοκρατία).

…Και – τι σύμπτωσις! – το πρόγραμμα εκτόξευσης των εγκαταλείψεων σκυλόγατων σε πρωτόγνωρα ύψη, εγγυάται τεράστια επιτυχία στις σχετικές “φιλοζωικές” τους επενδύσεις.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!