19 Μαρτίου, 2024

Πρέπει να πάρουν πόδι οι νεοναζί της επαγγελματικής πολιτικο-ζωαφιλιας των SS, πριν ευθανατωσουν ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ, ακομα και τα κατοικίδια μας και τα τσιμεντώσουν

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
176 Views

Έχει πάρει θράσος και φόρα ο νεοναζισμός και καταργεί τα πάντα.

Καταργεί το Σύνταγμα, καταργεί τα δικαιώματα των Ζώων και των αγνων φιλοζωων πολιτων της χωρας μας, οπως και λαϊκές κατακτήσεις αιώνων!!!

Ψευτοφιλοζωοι που μπαινοβγαινουν στα αρμόδια για τα ζώα υπουργεία και λαμβανουν εντολες, παιρνοντας μιζες για την εξολοθρευση των αδεσποτων, σας ριχνουν σταχτη στα ματια με αναληθη δημοσιευματα, με δηθεν ενεργειες τους κατα των δημ(ι)ων και αλλων αρχων, με τους οποιους συνεργαζονται, εχοντας υπογραψει συμβασεις- ζωομνημονια, δινοντας σας να τρωτε σανο, για να περνα ο χρονος και τα ζωα να αφανιζονται με εγκληματικους και βαναυσους τροπους.

Πρεπει να μαθετε να ξεχωριζετε την ηρα απο το σταρι και να μην τους υποστηριζετε ηθελημενα η αθελα σας σε ότι σας πλασάρουν.

Εχουμε ρωτησει πολλες φορες τον εαυτο μας:

ΠΟΙΟΣ θα τους τιμωρησει??? Εχει τιμωρηθει καποιος και δεν το ξερουμε? Γιατί αγωνιζομαστε?

Ολοι ειναι ενα ψευτικο συνολο γεματο λογια..λογια..λογια…

Μας κυριεύει μεγάλη θλιψη και οργη, όταν βλέπουμε ότι πολλοί είναι βολεμένοι και έχουν συμφέροντα.

Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που έχουν τα μάτια ορθάνοιχτα και αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για το καλό των δύσμοιρων πλασμάτων, ακομα κι αν εχουν στοχοποιηθει πολλες φορες και κινδυνευει ακομα και η ζωη τους, επειδη γραφουν αληθειες.

Αυτοι που ειναι πραγματικοι συναγωνιστες και αγαπουν ολα τα ζωα, να περιμενουν εξελιξεις και τους ευχαριστουμε που μας στηριζουν στα δυσκολα και στα ευκολα.

Δεν προκειται να κανουμε πισω ουτε με σφαιρες. Ο καιρος γαρ εγγυς…

Οι μίζες, οι φόλες, οι ευθανασίες και πάσης φύσεως εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των ζωων είναι στην αρμοδιότητα των δημιων- δημων, του μπογια τους , των τραστ, των κρατικων ΜΚΟ τους και των αρχών του ανυπαρκτου κράτους, της εκάστοτε κυβέρνησης και του σάπιου και σαθρου συστήματος!

Αφού βρίσκουν προσφωρο έδαφος, ειδικά σε περιόδους “οικονομικής κρίσης” και ζωομνημονιων και δρουν ανενόχλητοι, να τους χαιρόμαστε και να τους καμαρώνουμε και ότι μας αξίζει θα έχουμε εις τους αιώνες των αιώνων, εάν δε αντιδράσουμε αποτελεσματικά, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στην υπάρχουσα αισχρή, τραγική και προκλητική κατάσταση για τα ελληνικά δεδομένα.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!