19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κάθε μέρα ολοι μπορούμε να επιρρεάσουμε θετικά τον πλανήτη μας. Ας πάρει ο καθένας μας την ευθύνη που του αναλογεί

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
807 Views

Είμαστε κομμάτι της φύσης κι όμως – έστω κι άθελά μας – απομακρυνόμαστε από αυτήν και την “πληγώνουμε” καθημερινά με τον τρόπο ζωής μας. Πληγώνουμε δηλαδή τον ίδιο μας τον εαυτό.

Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία: Η γενιά μας είναι η τελευταία γενιά που μπορεί να σώσει τον πλανήτη. Ας την εκμεταλλευτούμε κάθε μέρα, μέσα από απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας.

Μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε ξανά όσα μας συνδέουν και να βρούμε τους τρόπους να κάνουμε πράξη την αγάπη μας για την ίδια τη ζωή.

Στην εποχή μας περισσότερο από ποτέ, αυτή η ΓΗ μας θέλει κοντά της, να την προστατεύσουμε, να την υπερασπιστούμε. Eίναι το σπίτι μας, ο ξενιστής μας, μας φιλοξενεί αιώνες τώρα. Εμείς το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ενήμεροι για τις ανάγκες της, που είναι και ανάγκες μας και με κάθε ευκαιρία και τρόπο να την προστατεύουμε.

Kάθε μέρα είναι μια μέρα επαγρύπνησης, συνειδητοποίησης για μας, από εμάς και για κάθε πλάσμα που ζει σε αυτόν τον πλανήτη, με σεβασμό, αγάπη, αλληλεγγύη… Ας ρίξουμε μια ματιά…να δούμε που βρισκόμαστε, μήπως αρχίσουμε να βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα σε πολλά επίπεδα!!!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2127201310640032/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ



Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!