20 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.588 Views

Κάθε χρόνο ανευθυνουπευθυνοι λένε το κοντό τους και το μακρύ τους, χωρίς να γίνεται ποτέ τίποτα και αυτά τα πλάσματα. Οσα από αυτά συνεχίζουν και επιβιώνουν, τραβάνε την ανηφόρα τους.

Θελει ο κ@λος σας ρομαντζαδες εις βαρος αθωων πλασματων?

Τα ιπποειδη καταρρεουν κατω απο τις χειριστες συνθηκες μεταχειρισης απο τους ιδιοκτητες τους, οχι μονο στη Σαντορινη, αλα και στα Χανια, στην Υδρα, σε ολη την χωρα και ειδικοτερα στα νησια τους καλοκαιρινους μηνες των διακοπων.

Δεν σταματαει ποτε η προσφορα, αν υπαρχει ζητηση. Τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχουν οσοι καθονται να πανε βολτα με την αμαξα, ειτε ειναι τουριστες, ειτε ντοπιοι. Αν δεν υπηρχαν αυτοι, σιγα- σιγα θα σταματουσε ολο αυτο εφ ‘οσον δεν θα υπηρχε κερδος.

Ολα για το χρημα γινονται. Ποτε δεν θα καθομασταν να παμε βολτα μεσα στη ζεστη με το δυστυχο ζωο να μας κουβαλαει.

Το αποτελεσμα των ενεργειων απο φιλοζωικες οργανωσεις για τα δικαιωματα των ζωων ειναι σχεδον μηδενικο.
 
Εχει γινει σαλος με αυτο το ζητημα ακομα και στο εξωτερικο, εχουν ανοιχτει ψηφισματα, επιστολες επι των επιστολων και απιστευτοι σχολιασμοι μεσα στο διαδικτυο. Δεν κουνιεται φυλλο, δυστυχως.
 
Σε ολες τις περιπτωσεις κακοποιησεων, εαν δεν αλλαξει ο νομος απο πλημμελημα σε κακουργημα, δεν προκειται ποτε να γινει τιποτα.
 
Εχουμε πει πολλες φορες να πιεσουμε προς αυτη την κατευθυνση, αλλα υπαρχουν συμφεροντα και συντεχνιες που παρεμποδιζουν την συγκεκριμενη κινηση. Ειναι η μοναδικη λυση που θα εβαζε ενα φρενο στην ξεφρενη πορεια των κακοποιησεων στη χωρα μας και οχι μονο.

Παρακαλουμε υπογραψτε-κοινοποιηστε-διαδωστε το ψηφισμα μας “ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΠΠΗΛΑΤΩΝ ΑΜΑΞΩΝ-ΕΡΓΑΛEΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΠΠΟΕΙΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ”.

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/prothupourgos_tes_elladas_upourgeio_agrotikes_anap_pleres_apagoreuse_tes_khreses_ippelaton_amakson_ergaliopoieses_ippoeidon_panelladika/

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!