28 Απριλίου, 2024

Καθε μερα για μας ειναι μερα της γατας! Ειτε ειναι μικρη, ειτε μεγαλη, καθως λατρευουμε και φροντιζουμε ΟΛΑ τα αιλουροειδη, τις επι της Γης θεοτητες, που μας κανουν την τιμη να συζουν μαζι μας! Φολα και σκουποξυλο στους κακοποιητες Ζωων και Ανθρωπων!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
513 Views

Όταν κάποια αφιλοζωα δίποδα τις βλέπουν στα σκουπίδια, λένε ότι είναι βρώμικες.

Όταν δεν έχουν να φάνε, γιατί το γ@μημενο σύστημα αφήνει τους ανθρώπους να τρώνε από τα σκουπίδια είναι και εκείνοι βρώμικοι;;;

Πιάσε την από την ουρά…

Δώσε της μια κλωτσιά…

Πέτα την στη θάλασσα…

Τις σιχαίνομαι…

Δεν είναι σαν τα σκυλιά…

Κακοηθεστατες ατακες που ακούγονται από απολιτιστα ανθρωπαρια, στην κατά τα άλλα “πολιτισμένη” κοινωνία μας…

Από ανθρωποειδή, που μαθαίνουν τα παιδιά τους να τις σκοτώνουν με φόλες, αεροβόλα και αυτοκίνητα.

Όχι μόνο από αυτά τα βδελύγματα, που ανέχονται μόνο την δική τους παρουσία στο περιβάλλον αλλά και από δήθεν “φιλόζωους” που επιλεκτικά έχουν σκύλους η που “αγαπούν ” τα ζώα έξω από την πόρτα τους.

Η Γάτα είναι το Ανώτερο Ζώο, που στάθηκε ανά τους αιώνες δίπλα στον άνθρωπο και τον έσωσε από αρρώστιες.

Είναι ακρως συναισθηματικο και ταυτόχρονα ανεξαρτητο πλάσμα και δείχνει την αγάπη και την αξιοπρέπεια της με διακριτικοτητα στον άνθρωπο που την νοιάζεται καιβτην φροντίζει.

Αν δεν την συμπαθείς, θυμισου μόνο ότι η φύση σε τοποθετησε δίπλα από αυτη τη Μεγαλειώδη και Ανωτερη Υπαρξη και μάθε να τη Σέβεσαι και να Συμβιώνεις μαζι της επι της Γης.

©️ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!