22 Απριλίου, 2024

Κατι ερχεται για τα ζωα!!! Κατι πολυ υπουλο! Το μεγαλυτερο εχθροζωικο μορφωμα βρισκεται προ των πυλων!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
855 Views

Μεγαλη απογοητευση και οργη επικρατει σε ολη τη φιλοζωικη κοινοτητα, λογω της καταψηφισης του αρθρου 24Α στη Βουλη, ωστε η προστασια των ζωων να περιλαμβανεται στη Συνταγματικη Αναθεωρηση.

Σε προηγουμενο μας αρθρο ειχαμε τοποθετηθει αναλυτικα οσον αφορα τους λογους που δεν υπερψηφιστηκε απο την πλειοψηφια των β(ο)υλευτων των κομματων.

Οι μάσκες πέφτουν για άλλη μια φορά. Τα απολιτικ “φιλοζωικα” τραστ βγαίνουν για ψηφοθηρια υπέρ του οποιουδήποτε κόμματος – κυβέρνησης – πολιτικού, για τα δικά τους συμφέροντα και όχι υπέρ των ζώων. Τα αδέσποτα και τα παραγωγικά ζώα αποδεκατιζονται. Με φόλες και ευθανασίες μειώνεται ο πληθυσμός τους με εντολή των ευρω-πεων αφεντικών. Μιλάμε για καθαρή γενοκτονία και όλοι εσείς που στο όνομα της φιλοζωιας, λειτουργειτε σαν τους πολιτικούς, δεν διαφερετε σε τίποτα και είστε συνυπαιτιοι για τον μεσαιωνικό διωγμό τους. Τα δε συστημικα ΜΜΕ συμμετέχουν κι αυτά στην προεκλογική προπαγάνδα οδηγώντας τα πρόβατα εκεί που θέλουν, κατευθυνοντας τα προς σίγουρη σφαγή.

Να μην προπαγανδιζουν οι φιλόζωοι υπέρ κανενός κόμματος-πολιτικού. Όλοι παίρνουν γραμμή από την Ε.Ε., εντολές από τα αφεντικά.

Από τη μια φολιάζουν τα ζώα και από την άλλη ζητούν την ψήφο των φιλοζωων. 

Τοσα χρονια τι εκαναν για τα ζώα όλες οι κυβερνήσεις, τα κόμματα και οι πολιτικοί τους? Μηδέν από μηδέν, μηδέν και τα ζώα στον απόπατο.

Η κοροιδια παει συννεφο.Τι αλλο θα μας πουν για να κερδισουν τις εκλογες? Ποσο αλλο αυτη η υποκρισία?

Πείτε αλεύρι… Η ντιρεκτιβα της Ε.Ε. σας γυρεύει. Κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα φιλοζωια σημαίνει ευθανασίες, νεοναζιστικα κολαστηρια Νταχάου και Αουσβιτς, άσυλα της ντροπής και του αίσχους, φόλες πασας μορφής και ο μπογιας που δεν έφυγε ποτέ από τη χώρα μας.

Όσο για τα γουνοφορα ζώα ούτε λόγος. Υπάρχουν τεράστια συμφέροντα και εξαγωγές γούνας σε χώρες του εξωτερικού από Καστοριά.

Η κακοποίηση ζώου δεν θα μετατραπεί από πλημμελημα σε κακούργημα, γιατί τα τραστ που μπαινοβγαινουν στο αρμόδιο υπουργείο έχουν επίσης συμφέροντα και λαμβάνουν κατευθύνσεις, υπογράφοντας ζωομνημονια.

Οπότε τα ζώα δεν θα δουν άσπρη μέρα γιατί τα πράγματα είναι προμελετημμενα, προαποφασισμενα και τα προγράμματα έχουν δοκιμαστεί σε άλλες “πολιτισμένες” χώρες.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν το παγκόσμιο “φιλοζωικό” κίνημα. Όσο και να χτυπιομαστε, θα εφαρμόζονται και το μέλλον των τετραποδων θα είναι δυσοίωνο.

Όλοι παίρνουν εντολές μηδενός εξαιρουμένου. Όπως έχουμε γράψει πολλες φορες και επειδή πολλοί από τους φιλόζωους ευτυχώς δεν τρώνε σανο, ας σταματήσει επιτέλους η πολιτική προπαγάνδα.

Κανείς και το εννοουμε κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα ζώα, παρά για τις ψήφους και τα συμφέροντα του. Για τα δικά του ζώα ναι, αλλά μέχρι εκεί.


Κανένας πολιτικός, κανένα κόμμα, καμια κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για το καλό των ζώων. Παίρνουν εντολές για την εξολόθρευση τους.

Το ίδιο ισχύει και για τα τραστ που μας εκπροσωπούν. Λειτουργούν όπως οι πολιτικοί. Έτσι έχουν καταντήσει την φιλοζωια. Ένα χαλι και μισό. Κανείς τους δεν λειτουργεί υπέρ των ζώων ούτε και πρόκειται.

Ο Μεσαίωνας ήταν, είναι και θα είναι εδώ, σκεπαζοντας με μαύρο πέπλο τα άψυχα κορμιά των δύσμοιρων πλασμάτων. Όσο για την ιστορία, ήδη γράφεται με κατάμαυρα γράμματα όσον αφορά την φιλοζωια στη χώρα μας. Ανοιξτε τα μάτια σας και δείτε επιτέλους την πραγματικότητα. Καμία εμπιστοσύνη σε προδότες και πουλημενους που μας οδήγησαν έως εδώ. Στον αγύριστο και ακόμα παραπέρα.

Παρ’ ολα αυτα αφηνουμε ενα πολυ μικρο παραθυρακι, ψαχνοντας να βρουμε εστω και εναν αδιαφθορο πολιτικο που να προωθησει την μετατροπη της κακοποιησης ζωου απο πλημμελημα σε κακουργημα και να συστρατευθει υπερ της κοινης λογικης και οχι υπερ των συμφεροντων ντοπιων και ξενων πολιτικων, τραστ και συντεχνιων.

Δεν είναι μόνο στο άρθρο 24 η προστασία των ζώων. Είναι και σε άλλα άρθρα του Συντάγματος, πχ. 17 (περιουσία) 4 και 5 (προσωπικότητα) κ.ο.κ…

Αλλά το Σύνταγμα είναι καταστατικός νόμος. Δεν μπορούμε να βάζουμε όλες τις λεπτομέρειες εκεί μέσα. Θα το κάνουμε άχρηστο και θα κάνουμε περισσότερο κακό στους σκοπούς μας, αλλα και στα ζώα τα ίδια.

Το Σύνταγμα στο άρθρο 24 προστατεύει το περιβάλλον. Ως πανίδα λοιπόν τα ζώα, ιδίως τα άγρια, αν και όχι μόνο. Στο άρθρο της περιουσίας, προστατεύει τα ζώα που ανήκουν σε κάποιον, είτε προς επάγγελμα τα έχει, είτε ως συντροφία. Γιατί αποτελούν αξία, που η ζημία σε αυτά αποτιμάται σε χρήμα ή σε ηθική βλάβη, ανάλογα αν είναι βλάβη υγείας ή θάνατος (όπως ακριβώς και στον άνθρωπο δηλαδη) .

Στα άρθρα που προστατεύουν την προσωπικότητα, προστατεύει τα ζώα τόσο τα συντροφιας, όσο και τα προς εκμετάλλευση, γιατί αποτελούν επιλογή του ανθρώπου που τα έχει και ως τέτοια αναπτύσσουν την προσωπικότητα… Πρόχειρα δηλαδη, γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλες διατάξεις που τα προστατεύουν στο Σύνταγμα.

Αλλά το Σύνταγμα είναι το γενικό περίγραμμα και δεν μπορεί να δίνει την αναλυτική καταγραφή κάθε πράγματος. Ο νόμος έρχεται μετά και διευκρινίζει αναλυτικά.

Άμα στο Σύνταγμα βάλουμε μέσα την αναλυτική καταγραφή κάθε πράγματος, το κάνουμε δυσλειτουργικό και άχρηστο, οπότε και βλαβερό. Γιατί μην ξεχνάτε πώς ό,τι δεν απαγορεύεται, επιτρέπεται.

Αν λοιπόν βάλουμε ειδική διάταξη για τα ζώα και κάτι δεν προβλεφθεί, θα μπορούν να το κάνουν στα ζώα όσοι θέλουν να τους κάνουν κακό και δεν θα μπορούμε να τους τιμωρήσουμε, γιατί θα έχουν ως επιχείρημα ότι το άρθρο 24Α δεν το προβλέπει αυτό, δεν το απαγορεύει, οπότε το επιτρέπει. Ενώ τώρα υποτειθεται οτι η προστασία των ζώων σε νομικό επίπεδο είναι πλήρης . Σε πρακτικό επίπεδο πάσχουμε, αλλά αυτό δεν μπορεί να το διορθώσει το Σύνταγμα.

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!