13 Μαΐου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 2 λεπτά
785 Views

Κρατικοι υπάλληλοι με τη μάσκα του φιλοζωου και σε μορφη ΜΚΟ, δουλεύουν μαζί με τους δήμιους- δήμους για να πάρουν αποκλειστικά τη διαχείριση των αδέσποτων, αποδυναμωνοντας εθελοντές και φιλοζωικα σωματεία που αποδεδειγμένα κάνουν έργο. Ότι ισχυει στη Ρουμανία, ήδη εφαρμόζεται μέσω εγκυκλιων.

Το επόμενο βήμα είναι η ψήφιση του εχθροζωικου μορφωματος, με οδηγίες και ευλογίες της Ε.Ε., το οποίο υποτίθεται θα είναι ανανεωμένο, όχι όμως για το καλό των ζώων. Έρχονται τα τρισχειροτερα για τις αδέσποτες ψυχές, προφανώς μετά τις εκλογές με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

“Επικίνδυνο ζώο συντροφιάς είναι το ζώο συντροφιάς, που εκδηλώνει αποδεδειγμένα απρόκλητη και αδικαιολόγητη επιθετικότητα, χωρίς να απειληθεί, προβαίνοντας σε επιτυχή επίθεση ή ανεπιτυχή προσπάθεια επίθεσης ή απρόκλητη και αφύσικα απειλητική στάση και συμπεριφορά προς τον άνθρωπο ή τα άλλα ζώα, καθώς και το ζώο που πάσχει ή είναι φορέας σοβαρού νοσήματος, που μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο ή στα άλλα ζώα και δεν θεραπεύεται”.

Χρονια κραταει αυτη η κολωνια των εχθροζωικων νομων για τα ζωα. Τα υποτειθεμενα δικαιωματα τους και το αποτελεσμα, κατα την αποψη μας παντα ειναι ενα μεγαλο τιποτα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΩΝ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ” ΗΠΑ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ, ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ… ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΑΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ…

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΙΑΖΕΙ. ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Το ”προδομένο δημοψήφισμα” του 63%, που το ΟΧΙ εγινε ΝΑΙ, μας οδηγησε στα μνημόνια της υποταγής, για τετραποδους και διποδους.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2583330925027066/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!