14 Μαΐου, 2024

Φονιαδες, παλιανθρωποι σας ψαχνουμε! Να ευχεστε να μην σας βρουμε!!! Κατω τα ξερα σας απο τα αδεσποτα!!!

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
883 Views

Ολη η Ελλαδα, μια Φολλαδα… Το αποτέλεσμα ειναι οτι χανονται αδικα, βαση οργανωμενου σχεδιου με εντολες απο την ιδια την Ε.Ε., οι οποιες εκτελουνται πολυ προθυμα απο τις αρχες και τους πουλημενους και πληρωμενους δολοφονους τους, που φορουν τη μασκα του φιλοζωου, εξολοθρευοντας ανυπεράσπιστες ψυχές μαζικα σε καθημερινη βαση. Η χωρα βρισκεται υπο κατοχη, διοτι επι χρονια εχουν υπογραφει σειρα ζωομνημονιων, που στοχευουν τη γενοκτονια του τετραποδου αδεσποτου πληθυσμου, με φολες και ευθανασιες πασας μορφης.

Σ’ ένα τέτοιο γεγονός που διαιωνιζεται και εντεινεται μερα με τη μερα, δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε απαθείς κι άπραγοι!

Μέσα στη μιαρή κανονικότητα και την ιερή ηθική σας θα μας βρείτε μπροστά σας…Υψώνουμε τις φωνές μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς όλα τα αδέσποτα κι αδύναμα ζώα!

Είμαστε οργισμένοι και τα εγκλήματά σας δεν θα μείνουν αναπάντητα! Εσάς που η όψη ενός ανυπεράσπιστου κι αδύναμου ζώου σας εξοργίζει τόσο πολύ, που χαλάει την “αισθητική” σας, σας ωθεί να ρίχνετε φόλες για να πραγματοποιήσετε στην ουσία τα πιο ποταπά και σαδιστικά σας ένστικτα.

Εσείς που γνωρίζετε και σιωπάτε είστε συνένοχοι!

Δολοφόνοι… Τα ζώα έχουν ψυχή, έχουν συναισθήματα!

Κάτω λοιπόν ΑΠ-άνθρωποι τα ξερά σας από τ’ αδέσποτα!

Είναι η τελευταία προειδοποίηση!

Να ξέρετε πως σας ψάχνουμε λυσσασμένα θα σας βρούμε και θα πληρώσετε για τα εγκλήματα σας!

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/photos/a.263973073629541/2583246955035463/?type=3&theater

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!