19 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: < 1 λεπτό
1.428 Views

Με αφορμή τα πρωτοφανή ακραία καιρικά φαινόμενα, θα θέλαμε να σας δώσουμε λίγες χρήσιμες συμβουλές για τους τετράποδους φίλους σας….

1)Καλό θα ήταν τα ζωάκια να μείνουν αποκλειστικά μέσα στο σπίτι.

2)Αποφύγετε οποιαδήποτε βόλτα η περίπατο για οποιονδήποτε λόγο…

3)Για την ανάγκη του σκύλου σας μετακινηθείτε αυστηρά στον προαύλιο χώρο του σπιτιού σας, η μπροστά στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας πάντα με ειδικό σακουλάκι για την περισυλλογή των ακαθαρσιών.

4)Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να διανυκτερεύσει ο σκύλος σας μέσα στο σπίτι, φροντίστε να του παράσχετε στεγνή καιασφαλή στέγη,κυρίως μακριά από δέντρα…

4)Εάν είναι εφικτό μην αφήνετε τον σκύλο σας δεμένο, διότι λόγω των δυνατών ανέμων και αστραπών, ίσως προσπαθήσει να φύγει και τελικά πνιγεί από την αλυσίδα…

5)Τοποθετήστε ένα βαμβακερό υπόστρωμα(από ρούχα σας), για να κοιμηθεί στα ζεστά κατά την διάρκεια της νύχτας…

6)Τοποθετείστε μπολάκι με ζέστη τροφή και καθαρό νερό…

7)Επικοινωνείστε με τον κτηνίατρό σας και ενημερωθείτε αν θα βρίσκεται στην περιοχή για πιθανές πρώτες βοήθειες σε έκτατη ανάγκη…

8)Προσπαθείστε να βρίσκεστε σε θέση έτσι ώστε να έχετε οπτική επαφή ανα πάσα ώρα και στιγμή με τον τετράποδο φίλο σας…..

Αυτά είναι τα κυριότερα σημεία που πρέπει να προσέξετε για αυτές τις μέρες…

8)Επιπλέον όπου γνωρίζετε σημεία που κατοικούν αδέσποτα, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τα παραπάνω και εάν μπορείτε περάστε και κατά την διάρκεια της νύχτας με το αυτοκίνητο σας με ζέστη τροφή,νερό και σκεπάσματα!

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!