24 Απριλίου, 2024
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ
Ανάγνωση σε: 4 λεπτά
335 Views

Ολα αυτα που ακουγονται κατα καιρους και διοχετευονται απο ατομα που ανηκουν και ειναι βαθεια χωμενα στο συστημα μεσα στο διαδικτυο, παιρνοντας τεραστιες διαστασεις απο συστημικα και κατευθυνομενα ΜΜΕ, προσεξτε εσεις που τα ακουτε και τα διαβαζετε. Διοτι δεν ισχυουν στο απολυτο, αλλα στο περιπου, η στο καθολου.

Γι’ αυτο και πρεπει να εξεταζουμε κατι απο ολες τις πλευρες και αποψεις.

Τις πιο πολλες φορες μας κοροιδευουν για διαφορα πραγματα και φυσικα γι’ αυτο χρησιμοποιουν τα αναλογα προσωπα που θα τους κανουν αυτη τη δουλεια συστηματικα.

Το εχουμε μαθει πλεον το συστημα και το εχουμε εμπεδωσει. Αυτοι ομως θα πρεπει να εμπεδωσουν κατι αλλο: Οτι δεν μπορουν να κοροιδευουν τους φιλοζωους και να υποτιμουν τη νοημοσυνη τους.

Ολοι εχουμε μυαλο και ενας κοινος νους τα καταλαβαινει ολα… Και οσο περναει ο καιρος και σκανε οι διαφορες φουσκες, τοσο πιο δυσκολο θα ειναι να μας πεισουν για γεγονοτα και για διαφορα πραγματα που αφορουν τον ζωοφιλικο χωρο.

Καπελωματα γινονται παντου και σε ολους τους χωρους. Ειναι πολυ της μοδας και φοριουνται.

Ειναι ολοφανερο οτι για πολλοστη φορα καποιοι επαγγελματιες φιλοζωοι προσπαθουν να εκμεταλλευτουν πληρως την προσπαθεια των πρωτεργατων ακτιβιστων του κινηματος μας, που αφορα την αλλαγη του νομου περι κακοποιησης ζωου σε κακουργημα, για να την καρπωθουν οι ιδιοι, για την δικη τους προβολη, οφελος και καθε ειδους συμφερον.

Στημένα βίντεο, στημένες φωτογραφίες, στημένες ειδήσεις, όλα με σκοπιμότητα… Προκάτ κακοποιησεις ζωων, από ψεύτικα άτομα που παριστάνουν τους φιλόζωους, στο βωμό του κέρδους και της ματαιοδοξίας. Να φανταστεί κανείς ότι από αρχαιοτάτων χρόνων ο έρμος Διογένης έψαχνε με το φανάρι τον “άνθρωπο”… Που είμαστε σίγουροι ότι αυτό που στ’ αλήθεια έψαχνε και θα μείνει αιώνιο ζητούμενο είναι η χαμένη ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ… Αιωνία της η μνήμη…

Μουφα κακοποιησεις χρησιμοποιουνται για να αποσπασουν την προσοχη σας απο αλλα κρισιμα θεματα, οπως οι ευθανασιες πασας μορφης και για να μην μπορειτε να διακρινετε ποιοι πραγματικα ειναι οι δραστες και οι ηθικοι αυτουργοι των εγκληματικων αυτων ενεργειων.

Λυπουμαστε πραγματικα που πολλοι φιλοζωοι ηθελημμενα η αθελα τους συμμετεχουν σε αυτου του ειδους τις κτηνωδιες, υποστηριζοντας τους με λανθασμενο τροπο, χωρις να ψαξουν σε βαθος ποιος ειναι ποιος και τι κρυβεται πισω απο την ολη ιστορια.

Το μεγαλύτερο ποσοστό κακοποίησης ζώων που σας πλασάρουν στο διαδίκτυο, είναι μουφα, στημένες, κατασκευασμενες. Από πίσω βρίσκονται τα τραστ και τα συμφέροντα τους. Όλα αυτά είναι εις γνώση του κράτους και των αρχών, οι οποίοι πρωτοστατούν στο ψέμα, για να διχάζεται ο κόσμος και να σας αποσπούν την προσοχή από τα πραγματικά εγκλήματα που γίνονται, όπως ευθανασίες, παράνομες περισυλλογες από τους μπογιες και εγκλεισμός των αδέσποτων σε κολαστηρια Νταχάου, όπως και η εξαφάνιση τους προς άγνωστες κατευθύνσεις.

Τα τραστ ισοδυναμούν με αντιπροσωπείες πασίγνωστου αμερικανικού φορέα, οι ΜΚΟ των οποίων εφαρμόζουν καρμπόν τα πρότζεκτ τους σε παγκόσμιο επίπεδο, για την μείωση του πληθυσμού τους και την εκμετάλλευση τους με κάθε ευφάνταστο τρόπο.

Ελέγχετε τι και ποιους προωθειτε και μάθετε να ξεχωρίζετε το αληθινο από το ψεύτικο. Μόνο κακό κάνετε στον εαυτό σας και πάνω από όλα στα ζώα, που περιμένουν έμπρακτα τη βοήθειά σας, με το να αναπαράγετε ψεύτικες ειδήσεις, αντί να δρατε και να εκτονωνεστε εκεί που πρέπει, όταν πρέπει.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
Μετά από 12ετη επίπονη και επίμονη προσπάθεια του κινήματος και των ακτιβιστών του για αλλαγή του νόμου περί κακοποιησης ζώου από πλημμέλημα σε κακούργημα, μεγαλοφορεις, μεγαλοφιλοζωοι, γνωστές κρατικές ΜΚΟ και συστημικα, κατευθυνομενα ΜΜΕ, που συνεργάζονται με τις αρχές και τους δημ(ι)ους και μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία, εκπροσωπώντας το φιλοζωικό κίνημα της χώρας, αποφάσισαν να πατήσουν επάνω σε αμφισβητούμενα περιστατικά κακοποιησης ζωων και να καρπωθούν τη δική μας πολυετή διεκδίκηση για το αυτονόητο της αλλαγής της νομοθεσίας.

Κάθε φορά που αλλάζει ο νόμος, η Ε.Ε. δίνει ένα συγκεκριμένο πακέτο χρημάτων, που υποτειθεται προορίζεται για τα ζώα συντροφιάς. Ο χρόνος μας έχει αποδείξει ότι μόνο κακοδιαχείριση υπήρχε και υπάρχει από όλους τους εμπλεκόμενους, με αποτέλεσμα την μαζική εξόντωση της αδεσποτης και επιλεκτικά δεσποζομενης ζωής της αστικής πανίδας μας. Σας τους παραδίδουμε στην κρίση και στα χέρια σας.

https://www.facebook.com/panhellenicmovementforanimals/posts/3958220084204803

©ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Αρπαζουν σκυλια μεσα απο κηπους και αυλες.
Διασυρουν κηδεμονες στα δικαστηρια με ψευτικες ανύπαρκτες κακοποιήσεις.
Αλλαζουν τα τσιπακια.
Τσιπαρουν κι εμβολιάζουν τα ζωα οι ιδιοι.
Σφραγιζουν τα διαβατηρια με πλαστες σφραγίδες.
Με διαβατηρια αλλων ζωων διακινουν αλλα σκυλια.
Κανουν ακομα και κτηνιατρικες πραξεις.

ΑΝ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, καλυτερα να σταματησετε να ασχολειστε με τα ζωα.
Τους κανετε κακο. ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ.

Αυτες ειναι παρανομες και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση με ΑΓΝΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ.

Προλαβαινετε να μετανοησετε και να βγειτε εξω απο το κοπαδι. Γιατι οταν το καταλαβετε θα ειναι πολυ αργα για σας και πανω απ’ ολα για τα ζωα που φευγουν τοσο αδικα απο τη ζωη με τον πιο φρικτο και ανηθικο τροπο.

Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων
Κακοποίηση ζώων και ακτιβισμός - Η αδέσμευτη φωνή των τετράποδων

Please follow and like us:
error2
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20

Βοηθήστε μας για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το etetrapodotypia.gr και για να προβούμε σε όσες νομικές ενέργειες απαιτούνται για την αλλαγή του νόμου σε κακούργημα και την διεκπεραίωση των project μας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε

error

Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ειναι κακουργημα! Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και διαδωστε το μηνυμα! Αnimal abuse is not a misdemeanor. It is a felony! Please sign the petition and spread the message!